03 / 05 / 2024

Can Alisbah emlak

Can Alisbah emlak

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında yer alan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah kimdir? Gayrimekul Değerleme Uzmanı Can Alisbah bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Can Alisbah..

Türkiye'de emlakçılık çoğu zaman kayıt dışı ek gelir olarak yapılıyor! Nasıl olmalıydı? 

Finansal yönetim danışmanı Dr. İbrahim Can, X sosyal medya hesabından emlakçılar ile ilgili bir paylaşım yaptı ve emlakçılığın nasıl olması gerektiğini anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kredi desteği Çin emlak piyasası için can suyu olacak!

Çin Halk Cumhuriyeti’nin ticari bankaları, borç batağındaki emlak piyasasını canlandırmak için  kredileri artırıyor.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Can tarafından kuruldu.

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Altuğ ve Yasin Can Altuğ ortaklığında kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Can Kılınç tarafından kuruldu.

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Canbulat, İbrahim Halil İstemez, İsmail İstemez ve Vahit Can Çopar ortaklığında kuruldu.

Avrupa'da fahiş emlak fiyatları can sıkıyor!

Avrupa ülkelerinde gayrimenkul sektöründe yaşanan fahiş fiyatlarda meydana gelen fahiş artışlar en çok öğrencilerin canını sıkıyor. yüksek fiyatlar nedeniyle öğrenciler yardım derneklerinden destek almaya başladı. 

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Can Alisbah emlak Haberi

Can Alisbah emlak

Can Alisbah kimdir?

Can Alisbah, RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında ciro birinciliğine yükselerek 2014 3'uncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazanan RE./MAX Lot'un sahiplerindendir. Peki, Can Alisbah kimdir?


Can Alisbah özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;

"1978 Ankara doğumluyum. 15 yıllık iş hayatımın tamamını gayrimenkul sektöründe geçirdim. İktisat Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldum. 


Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Bölümünde yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. 2003 yılında Emlakçılık Sertifikası, 2012 yılında SPK Gayrimenkul Değerleme Lisansımı aldım. 


2014 yılında; 1 yıl içerisinde Remax'in Ankara'da en yüksek ciro yapan ofisi olma hedefi ile Remax ailesine katıldım. Uzmanlığım arsa ve ticari gayrimenkullerin değerleme ve pazarlaması. 


Tecrübe ve eğitimlerimi tüm müşterilerim ve Remax ailesiyle paylaşmaya hazırım."


İletişim bilgileri;

RE/MAX Lot (Çankaya - Alacaatlı)

Numara: 0312 242 0 888  

Fax: 0312 242 0 999

Adres: Alacaatlı Cad. 18/B3 Çayyolu 

Yenimahalle / Ankara