03 / 05 / 2024

Can Alisbah re max lot

Can Alisbah re max lot

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında yer alan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah kimdir? Gayrimekul Değerleme Uzmanı Can Alisbah bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Can Alisbah..

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Zeytinyağı adeta can çekişiyor! Kuraklık yüzünden zeytinyağı üretimi resmen çakıldı!

Küresel zeytinyağı piyasaları resmen can çekişirken, nedeninin Akdeniz’i kavuran sıcak dalgaları ve bu yüzden çıkan orman yangınları olduğu öğrenildi. Üstelik, Avrupa’daki zeytinyağı üretiminin 2023’te, son beş yıllık ortalamaya göre yüzde 30’dan fazla düşeceği belirtildi.

Olası İstanbul depreminde hangi ilçede kaç kişi hayatını kaybedecek? İşte ilçe ilçe can kaybı tahminleri!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) olası İstanbul depreminde yaşanması muhtemel İstanbul can kayıpları hakkında yaptığı çalışmayı duyurdu. Peki buna göre olası İstanbul depreminde hangi ilçede ne kadar can kaybı yaşanacak? İşte o rakamlar…

İşte korkunç veriler! Deprem kaç atom bombasına eşit enerji çıkardı, bölge toplamda ne kadar süre sallandı?

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem felaketinde yitirilen can sayısı artıyor. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden ve yaralılarla ilgili son bilançoya göre, ölü sayısı 20 bin 665 olurken, yaralı sayısı ise 80 bini aştı. Diğer yandan AFAD, yaptığı açıklamadı depremin ne denli korku

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Altın yarın çok can yakacak! Altın fiyatlarında bir ilk! Son dakika şoku...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın ile ilgili gelen son dakika açıklamasına göre yarın çok kişinin canı yanacak!

Yabancıya konut satışı, sektöre can suyu oldu!

Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya konut satışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, satışların gayrimenkul sektörüne can suyu olduğunu söyledi.

Faiz indirimi konut sektörüne can suyu olacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, kamu bankaları tarafından konut kredisinde yapılan düzenlemenin sektöre can suyu olacağını belirtti. Tavukçuoğlu, inşaatta bu adımla çarkların dönmeye başlayacağını dile getirdi...

Maketten konut satışıyla canı yananlar ne yapmalı?

Birçok ilde maketten ev alımına dayalı sorunların çözümü için vatandaşlar adliye koridorlarında beklemekte. Markalı konut projesi üreten bazı firmalar, birçok inşaat firmasından canı yanan vatandaşlardan bir kısmı ne yapacağını bilmeden, da hukuki süreçlerin bir an evvel sonuçlanmasını bekliyor...

Riskli yapılar için dört aşamalı süreç!

Muhtemel bir afette içinde yaşayanların can güvenliğinin olmadığı riskli yapılarla ilgili süreç "tespit başvurusu", "risk tespiti", "riskli yapıların yıktırılması" ve "yıkım sonrası uygulama" aşamalarını içeriyor...

İmar barışı inşaat sektöre can suyu olacak!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, bu yıl en çok konuşulan konulardan birinin imar barışı olduğunu söyleyrek, uygulamanın inşaat sektörüne can suyu olacağını söyledi.

Konut kredi faizlerindeki düşüş sektöre can suyu oldu!

Konut kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş inşaat sektörüne can suyu oldu. Sektörün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Atış Yapı CEO'su Ahmet Atış, konut fiyatlarının 2019 yılından itibaren yükseleceğini belirtti. 

Dövizden TL'ye geçiş kararı sektöre can simidi oldu!

Dövizden TL’ye geçiş kararının perakende sektörü için ‘can simidi’ olduğunu belirten BMD Başkanı Sinan Öncel, “AVM’ler mağazaların erken çıkışı için uyguladığı yüksek cezaları da kaldırsın” diye açıklama yaptı. 

Can Alisbah re max lot Haberi

Can Alisbah re max lot

Can Alisbah kimdir?

Can Alisbah, RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında ciro birinciliğine yükselerek 2014 3'uncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazanan RE./MAX Lot'un sahiplerindendir. Peki, Can Alisbah kimdir?


Can Alisbah özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;

"1978 Ankara doğumluyum. 15 yıllık iş hayatımın tamamını gayrimenkul sektöründe geçirdim. İktisat Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldum. 


Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Bölümünde yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. 2003 yılında Emlakçılık Sertifikası, 2012 yılında SPK Gayrimenkul Değerleme Lisansımı aldım. 


2014 yılında; 1 yıl içerisinde Remax'in Ankara'da en yüksek ciro yapan ofisi olma hedefi ile Remax ailesine katıldım. Uzmanlığım arsa ve ticari gayrimenkullerin değerleme ve pazarlaması. 


Tecrübe ve eğitimlerimi tüm müşterilerim ve Remax ailesiyle paylaşmaya hazırım."


İletişim bilgileri;

RE/MAX Lot (Çankaya - Alacaatlı)

Numara: 0312 242 0 888  

Fax: 0312 242 0 999

Adres: Alacaatlı Cad. 18/B3 Çayyolu 

Yenimahalle / Ankara