15 / 05 / 2024

can bozok phuket villa

can bozok phuket villa

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

Can Bozyokuş: Tanıtım ve farklılaşmak satılmayan projeyi satacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Seha Yapı İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş tanıtım ve farklılaşmanın öneminden bahsetti..

Karagümrüklüler, Haşim İşcan Parkı'nı geri istiyor!

Fatih Belediyesi, Karagümrük'teki Haşim İşcan Parkı'na sağlık tesisi ve yer altı otoparkı yapmak için imar planı değişikliği istedi. Büyükşehir Meclis gündemine gelen teklif oyçokluğu ile kabul edildi.

Can Sözen: Güneş santrallerinde saha seçimi kritik önem taşıyor!

Zenit Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Can Sözen, güneş santrallerinde saha seçiminin kritik önem taşıdığını belirterek "Bu, enerji verimliliğinin yanı sıra kurulum ve işletme maliyetini de etkileyecektir" dedi.

Şevket Can: Tarsus'ta çarpık kentleşmeye ve kaçak yapıya izin yok!

Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, "Yapı denetimlerimiz aralıksız sürecektir. Dolayısıyla kaçak yapılaşmaları yok etmek ve ilçemizin daha yaşanılır bir hale gelmesi için hep birlikte mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

Can Yücel'in mezarı onarılacak!

Türk edebiyatının usta şairi Can Yücel'in 2011 yılı Ağustos ayında, Muğla'nın Datça İlçesinde yer alan kimliği belirsiz kişilerce parçalanan anıt mezarının onarılacağı bildirildi. Güler Yücel yenilemenin Mehmet Aksoy tarafından yapılacağını söyledi.

İrfan Bozok: Mevcut binaları yeşil binalara dönüştürmek gerekiyor!

İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü İrfan Bozok 'Yeşil Kalite' başlıklı panele başkanlık yaptı. Bozok, "Yeni yapılan binaları yeşil bina olarak yapmak yetmiyor mevcut binaları da yeşil binalara dönüştürmek gerekiyor" mesajını verdi.

İrfan Bozok: Mevcut binaları da yeşil binalara dönüştürmek gerekiyor!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi’nin her yıl düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nun 15.sinde Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü İrfan Bozok ‘Yeşil Kalite’ başlıklı panele başkanlık yaptı...

Dilek Şeker Can GTC İletişim Danışmanlık ailesine katıldı!

Dilek Şeker Can bugün 9 yıllık halkla ilişkiler kariyerinde yeni bir başlangıç yaparak, yoluna GTC İletişim Danışmanlığı ajansı ile devam ettiğini 11 Haziran 2014 tarihinde duyurdu...

Can Girgin Martı Otel Ege Bölgesi Koordinatörü oldu!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Can Girgin Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürüne bağlı olan Ege Bölgesi Koordinatörü oldu.

Yavuz Can Onarlı: Farklılaşmak gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Eviya Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı konuşmasında reklamda farklılaşmanın önemine değindi...

Neşe Can Çekici kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden 30 Mayıs 2014 Cuma günü itibariyle ayrılan Neşe Can Çekici kimdir? Yeşil GYO eski Yönetim Kurulu Üyesi Çekici daha önce hangi firmalarda çalıştı? İşte Neşe Can Çekici'nin özgeçmişi...

can bozok phuket villa Haberi

can bozok phuket villa

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Phuket'te emlakçılış yapmaya başlayan çift sosyetedeki dostlarını da bu Uzakdoğu adasında ev sahibi yapmış. Can Bozok geçenlerde yakın bir arkadaşına şöyle söylemiş:" 5-6 kişiye villa sattık. O kadar memnun kaldılar ki müşteriler...