02 / 05 / 2024

Can Bozyokuş Seha Yapı

Can Bozyokuş Seha Yapı

İttifak Holding'in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı'nın yeni Kurumsal İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş oldu. Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görevlendirilen Boıyokuş, Seha Yapı'nın tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Can Bozyokuş: Tanıtım ve farklılaşmak satılmayan projeyi satacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Seha Yapı İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş tanıtım ve farklılaşmanın öneminden bahsetti..

Can Bozyokuş Seha Yapı'nın yeni Kurumsal İletişim Yöneticisi oldu!

İttifak Holding'in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı'nın yeni Kurumsal İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş oldu. Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görevlendirilen Boıyokuş, Seha Yapı'nın tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Can Ekşioğlu: MIPIM, Türkiye’nin vizyonuna katma değer sağlıyor!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul sektörünün ilgiyle takip ettiği ve dünyanın en büyük buluşma noktalarından biri olan MIPIM’de, Türk gayrimenkul sektörünün tüm oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğine vurgu yaptı.

Seha Yapı Erbil'deki ofisini hizmete açtı!

Mehmet Ali Korkmaz, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Bölge Müdürü Süleyman Loras'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve üyeleri katıldı.

Seha Yapı Erbil'de ofis açtı!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Seha Yapı Yönetim Kumlu Üyesi Ömer Saylık ve Bölge Müdürü Süleyman Loras'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve üyeleri katıldı...

Seha Yapı Erbil'de ofis açtı!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Bölge Müdürü Süleyman Loras'm ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve üyeleri katıldı.

Seha Yapı Erbil’de ofis açtı!

İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı, Erbil’ de ofis açtı. Erbil Şubesi’ nin ilk misafirleri ise MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve de MÜSİAD üyeleri oldu.

Can Fuat Gürlesel: Kamu inşaatları sektörü hareketlendirdi!

Can Fuat Gürlesel: Kamu inşaatları sektörü hareketlendirdi. Yapı - Endüstri Merkezi tarafından Türk yapı sektörünün yıllık performansına dair değerlendirmeyi sunan Türk Yapı Sektörü Raporu 2013 yayımlandı.

Emin Can Aygölü kimdir?

Mimar Emin Can Aygölü kimdir? Mimar Emin Can Aygölü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Emin Can Aygölü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Can Park AVM nerede?

Can Park AVM nerede sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Proje Ataşehir'e 8 kilometre, Bostancı'ya 10 kilometre, Çamlıca'ya 4 kilometre mesafede yer alıyor...

Mersin'de ormanlık alanlara 96 can suyu havuzu yapıldı!

Mersin'de geçtiğimiz yıl ormanlık alanlara 96 can suyu havuzu yapıldığı bildirildi. Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, yaban hayatına yardımcı olmak ve doğal dengenin devamlılığını sağlamak için planlamalar yaptıklarını belirtti...

Taner Yıldız: Özelleştirmedeki gecikme canımı sıktı!

Taner Yıldız “Özelleştirmedeki sarkma işi, açıkçası canımı sıktı. O takvimin bozulmadan gitmesi programı daha olumlu etkileyecekti. Enerjinin aktörleri şu anda bir takım sıkıntılar yaşıyorlar” dedi.

Can Ekşioğlu: Konutta ikinci el ön plana çıkacak!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; "Konut ya da ticari gayrimenkul satış kararını bekletenler için, içinde bulunduğumuz ortam ikinci elin lehine gelişiyor" dedi. Satın alma kararını ikinci elden yana olacak...

Can Bozyokuş Seha Yapı Haberi

Can Bozyokuş Seha Yapı


İttifak  Holding'in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı'nın yeni Kurumsal İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş oldu. 

Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görevlendirilen Boıyokuş, Seha Yapı'nın tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak. 

1981 yılında İsparta'da dünyaya gelen Can Boıyokuş, İsparta'da başladığı eğitim hayatını 2006 yılında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden meajn olarak tamamladı. Çalışma hayatına re Mam ve halkla ilişkiler ajanslannda marka iletişimi alanında projeler yöneterek haşlayan Bozyokuş, 2006 yılında katıldığı İttifak ailesinde bundan önce Seta Gıda'nın Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Kurumsal Pazarlama Uzmanı olarak görev...