03 / 05 / 2024

Can Çete milletvekili adayı

Can Çete milletvekili adayı

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Mesut Hoşcan: Eskişehir Stadı 365 gün yaşayacak!

Yeni stadımızın inşaatı sürecin yoğun çalışmalarına devam eden Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ve Yönetim Kurulu, dün AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOKİ ve şantiye görevlileri ile yeni stat alanında incelemelerde bulundu.

Can İnşaat 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti!

Konya'ya kazandırdığı yüzlerce konuta her geçen gün yenilerini ekleyen Can İnşaat, hafta sonu gerçekleştirdiği programda 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti. Teslimler bir törenle yapıldı.

Nazım Biçer: İnşaat sektörü bir kentin can damarıdır!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, "İnşaat sektörü bir kentin can damarı" dedi. Biçer. "Yeni alanları imara açmak sermaye gruplarının Adana'ya iş için akması demektir" dedi.

Can Ateş kızının annesi Meryem Uzerli için ev arıyor!

Can Ateş'le kızının annesi Meryem Uzerli arasında buzlar eridi.İkili, birbirini sanal alemde yeniden takibe aldı.Ateş, Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Uzerli'yle birlikte yaşayacağı ev için de arayışa girdi...

Can Ekşioğlu: İnşaat büyümeyi tetikleyecek!

Ekonomiye nitelikli katma değer yaratan sanayi sektöründeki yatırımların artması daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak. Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu konuyu değerlendirdi.

İlker Yavuz: Can güvenliği için kentsel dönüşüm!

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Isparta'da ' Ne vereceğim, karşılığında ne alacağım ' diyor. Aslında yasaya can güvenliği olarak bakmak lazım" diye konuştu.

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul ekonomik büyümeyi etkileyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Ekşioğlu, "Sanayi sektöründeki yatırımların artması gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak"

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul, ekonomik büyümeyi tetikleyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu "gayrimenkul ekonomik büyümeyi tetikleyecek" dedi.

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikleyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın ‘Nitelikli alım gücüne’ ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu 'Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikleyecek' dedi.

Atakule GYO Haşimişcan İşmerkezi değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te yer alan Haşimişcan İşmerkezi projesi değerleme raporunu yayınladı.

Özçete Karo, makine yatırımı ile üretim kapasitesini artırdı!

İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşları gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, ürün çeşitliliğini artırarak pazar payını artırmayı hedefliyor...

Can Ekşioğlu: Küçük metrekareli konutlar yatırım amaçlı tercih ediliyor!

Konut metrekarelerindeki farklılığın nedenlerini anlatan Can Ekşioğlu, şöyle konuştu: Küçük metrekareli konutların yatırım aracı olarak görülmesi ve daha kolay alınabilmesi İstanbul'da küçük metrekarelilerin tercih edilmesindeki en büyük etken...

Can Çete milletvekili adayı Haberi

Can Çete milletvekili adayı

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Can Çete, İYİ Parti'ye aday adaylığı başvurusu yaptı. 

En genç milletvekillerinden olmak istediğini söyleyen Can Çete, "Milletvekili seçilirsem eğitim ve vergi konularında çalışacağım. 13 milyon genç var. Onları temsil edeceğim için çok heyecanlıyım. İYİ Parti'den en genç milletvekili aday adayıyım. Meclis'e gireceğime inanıyorum" dedi. 


'HEYECANLIYIM'

Lefke Avrupa Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Can Tör, "Çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve sosyal projelerde yer aldım. Genç bir aday olarak heyecanlıyım ben de. Atatürk ilkelerine bağlı yeni bir gençlik hareketi başlatmak için aday adayı oldum. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye...