19 / 05 / 2024

Can Demir kim

Can Demir kim

2012 Yılından Beri Kurucusu Olduğu “Dmto 2012 / Demir Mimarlık Tasarım Ofisi” Bünyesinde mimari çalışmalarına devam eden Can Demir kimdir? Can Demir hangi işlere imza attı?

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Can Demir, Muhammet Sayit Can ve Şerif Can Kındıroğlu ortaklığında kuruldu.

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Can Demir tarafından kuruldu.

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Süleyman Çiftçi ve  Yavuz Can tarafından kuruldu.

Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Candemir Debre tarafından kuruldu.

Demsan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülcan Demir ve Kadir Can Demir ortaklığında kuruldu.

Zngtr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zngtr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Demir, Cüneyt Temur, Ebru Bayar ve Oğuz Temeltaş ortaklığıyla kuruldu.

Can Karaca İnşaat Metal Demir Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Karaca İnşaat Metal Demir Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Garip Işık tarafından kuruldu...

Ankaralı müteahhitler boykot hazırlığında!

İnşaat demirinde fiyatların yüksek olmasında dolayı Ankaralı müteahhitler boykota hazırlanıyor. MİMDER Başkanı Hamza Can, "Demir fiyatlarındaki yüzde 50 artış konut üretimini de satışını da zora sokar" dedi.

Can Demir kim Haberi

Can Demir kim

Can Demir kimdir?

Can Demir, 1988 Yılında Doğdu. 2006 Yılında ESOGÜ Mimarlık Bölümü Mimarlık Fakültesi’nde Başladığı Mimarlık Eğitimine, 2010’dan İtibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı’nda Devam Etti. 


2012 Yılından Beri Kurucusu Olduğu “Dmto 2012 / Demir Mimarlık Tasarım Ofisi” Bünyesinde Mimarlık Yapmasının Yanı Sıra 2015 Yılından Bu Yana Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım Ve Mimarlık Bölümü'nde Yarı Zamanlı Öğretim Görevlisi Olarak Tasarım Stüdyosu Derslerine Girmektedir.


DMTO 2012 / Demir Mimarlık Tasarım Ofisi

Demir Mimarlık Tasarım Ofisi; Y.Mimar Can Demir Tarafından 2012 Yılında Düzce'de Kurulmuştur. Ofis 2012 Yılından Bu Yana Mimarlık, İç Mimarlık Ve Çeşitli Ölçeklerde Tasarım Hizmetleri Vermektedir. 


81000 Kültür Mahallesi

Bankalar Sokak  No: 1 D:5

Merkez / Düzce

[email protected]

[email protected]

Tel: 0555 245...