01 / 05 / 2024

Can Gür

Can Gür

Canovate Proje Yatırım ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Can Gür, Serhat Cem Gür, Gülcan İstem Akkanbayatlı ve Gülsüme Gür tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

İÜ Vefa binasına taşınan öğrenciler: Can güvenliğimiz kalmadı!

İstanbul Üniversitesi'nde yapılan restorasyon nedeni ile birçok bölüm Vefa ek binasına taşındı. Vefa ek binasına çürük raporu verildiğini ifade eden öğrenciler, "Can güvenliğimiz yok" dedi...

Bahamalar'da yıkım uydudan görüntülendi!

Dorian kasırgası ABD'den önce Bahamalar'da can kayıplarına neden oldu. Bölgedeki yıkım ise havadan uyduyla görüntülendi.

Ümraniye Can Gür İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

“Can Gür İlköğretim Okulu” nun temeli, 8 Haziran 2018 cuma günü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kamu protokolü ve Ümraniyelilerin yoğun katılımıyla görkemli bir törende atıldı. 

Kırşehir'deki inşaat işçilerinin can güvenliği sağlanmalı!

Kırşehir'de inşaat sektöründe işçilerin can güvenliği yok. Çoğu inşaat alanlarında gerekli önlemlerinin alınmaması sonucu işçi ölümler çoğaldı.

Can Göktaş: Birçok yatırımcı otellerini satmayı düşünüyor!

The Ritz Carlton İstanbul Hotel Genel Müdürü Can Göktaş, ''Şu durumda borç ödeyen otellerin sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Şu anda birçok yatırımcının tesisini satmayı düşündüğünü duyuyoruz.''dedi.

Eyüp Gül: Kentsel dönüşümde asıl amaç can güvenliği!

İnegöl Müteahhitler Derneği'nde düzenlenen toplantıda Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül tarafından müteahhitlere bilgi verildi. Gül, "Kentsel Dönüşüm Kanununun asıl gayesinin vatandaşın can güvenliğini sağlamak" dedi.

Can Gürkan, facia raporunu hazırlayan bilirkişileri şikayet etti!

Can Gürkan’ın kaza sonrası rapor hazırlayan bilirkişilerden şikayetçi olduğu ve zararının tazminini istediği ortaya çıktı. Ancak savcılık madende 5 yıldır yangının bilindiğini ortaya koyan raporu hazırlayan bilirkişilerle ilgili takipsizlik verdi.

Esenyurt'taki Sibel Can göbeği küçültülüyor!

‘Sibel Can Göbeği’ olarak adlandırılan Nâzım Hikmet Bulvarı’nda küçültme çalışması başlatıldı. Meydandaki trafik keşmekeşinin çözülmesi için başlatılan projeyle, Yıldırım Beyazıt Caddesi tek yön haline getirilecek.

İlker Yavuz: Can güvenliği için kentsel dönüşüm!

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Isparta'da ' Ne vereceğim, karşılığında ne alacağım ' diyor. Aslında yasaya can güvenliği olarak bakmak lazım" diye konuştu.

Can Güven Tunçmatik'e yeni CEO Olarak atandı!

Bugüne kadar Türkiye’nin enerji sorunlarına çözüm getirerek pazara yön veren ve Türkiye’nin 45 yıldır enerji çözümleri markası olarak hizmet veren Tunçmatik’e CEO olarak Ocak 2014 tarihi itibariyle Can Güven getirildi...

Can Gür Haberi

Can Gür

Canovate Proje Yatırım ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Can Gür, Serhat Cem Gür, Gülcan İstem Akkanbayatlı ve Gülsüme Gür tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Canovate Proje Yatırım ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusunun başlıcaları yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere şunlardır. 1. Her türlü konut, ticari amaçlı inşaat, inşaat müteahhitliği, elektrik enerji tesisat taahhüt işleri, yol, su, kanal, kalorifer, sıhhi tesisat, taahhüt işleri, inşaat malzemeleri ticareti yapmak, mağazalar ve gayrimenkuller almak işletmek kiralamak satmak ve kiraya vermek, 2.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.  Yurt...