03 / 05 / 2024

Can İnşaat 2016

Can İnşaat 2016

Yaptığı projeler İle tercih edilen firma olmayı başaranlardan Konya Meram bölgesinde söz sahibi olan Can İnşaat Meram Yaka'da yapımına başladıkları Yaka Konutları ile de adından söz ettirecek.

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Altında dengeler değişti! Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Canınız yanacak

Altın fiyatlarında bu hafta dengeler değişti. Yükselişe geçen altın bugün düşmeye başladı. Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Canınız yanacak...

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

Gram altında bu şekilde canınız yanacak! Son bir gün! Piyasa Kahini İslam Memiş düğmeye bastı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yayınlamış olduğu son videosunda cuma gününü kritik kılarak, “Canınız yanmasın” dedi. İşte detaylar…  

Gram altın için kritik uyarı! "Canınız yanmasın" diyen İslam Memiş cuma gününü işaret etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son videosunda gram altın için çarpıcı uyarılar yapıp 'canınız yanmasın' sözlerine yer verdi.

Gram altını olanlar dikkat! Canınız yanmasın! Bu haberi okumadan altın almayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Canınız yanmasın” diyerek gram altın üzerine önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Villa Can İnşaat Limited Şirket kuruldu!

Villa Can İnşaat Limited Şirket Büyükçekmece'de Serkan Kütükçü tarafından kuruldu.

Analistlerden yatırımcıların canını yakacak altın açıklaması: Kolay düşüş yaşanabilir...

Altın fiyatları, dolar kurunun etkisi ve ABD tahvil getirilerindeki artışın olumsuz etkenlerinden dolayı dalgalı seyre geçti. Altın fiyatları için' kolay düşüş' açıklaması yapan analistler yatırımcıları uyardı: Canınız yanabilir! İşte detaylar...

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Ardağcan İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardağcan İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Şengel tarafından kuruldu.

Can İnşaat 2016 Haberi

Can İnşaat 2016

İnşaat sektöründe uzun yıllardır söz sahibi olan Can İnşaat Meram Yaka'da yapımına başladıkları Yaka Konutları ile de adından söz ettirecek. Can inşaat Proje Müdürü Ali Can ile başarının sırrını, nasıl buralara geldiklerini ve tabi ki sektörün durumunu konuşuldu. 



Öncelikle kendinizden bahseder misiniz? 


Selçuk Üniversitesi inşaat Mühendisliği bölümünü okudum. 2009 yılında mezun oldum. Karatay Üniversitesi'ııde yüksek lisansımı tamamladım. Sektörde uzun yıllardır yer alıyorum.



Can İnşaat'ın kuruluş serüveninden bahseder misiniz? 


1986 yılında yaptığımız birikimi değerlendirmek amacıyla emlak işiyle başladık ve ardından Can İnşaat'ı kurduk. Babam Avrupa'da çalışma şansı bulduğu için orada gördüğü yenilikleri Konya'ya getirdi ve biz de uygulama şansı bulduk. Yeniliklerle dolu bir çizimde ilerledik sürekli. Bu nedenle geçmişten bugüne tercih edilen firmalardan biri haline geldik. 



Geçmişteki hedeflerinize ulaşmış görünüyorsunuz. Handan sonraki hedefleriniz neler? 


Yıllardır işine...