29 / 04 / 2024

Gram altını olanlar dikkat! Canınız yanmasın! Bu haberi okumadan altın almayın

Gram altını olanlar dikkat! Canınız yanmasın! Bu haberi okumadan altın almayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Canınız yanmasın” diyerek gram altın üzerine önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar…



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yayınlamış olduğu son videoda gram altın için birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunurken, “Canınız yanmasın” ifadelerini kullandı. Memiş, elde bulunan altının ucuza gitmemesi gerektiğine önem verirken, “Altın onsu 1738 dolarda yatay, sakin şekilde bekliyor. Neyi bekliyor? Fed'in faiz kararını bekliyor. 1720 - 1770 aralığında olarak bekliyor. Dolar karşısında aşırı değer kaybettiği sebebi ile altın gerçek değerinde olmadığı için dolar karşısında aynı şekilde euro, sterlin, gümüş gibi en fazla değer kaybeden emtialar oluyor. Alınabilir seviyedeler.

Gram altın lira fiyatını ekranlarda 1007 - 1009 olarak gösteriyorlar fakat iş sizin gördüğünüz gibi değil. Şu anda 1023 – 1027lira  aralığında. Bozdurursanız 1023 lira satın alırsanız 1028 lira. Dolayısı ile sadece satın alma için değil, bozdurma için dahi ekranlardaki fiyatlar geçersiz. Elinizdeki malı ucuza kaptırmayın. Gram altın lira 1023 - 1028 aralığında, elinizdekini tutup da 1007 liradan bozdurup canınızı yakmayın. Bazı arkadaşlar ise gram altın düştü diyor, 1023 - 1028 lira nasıl düşmüş oluyor?” şeklinde konuştu.

Gram altını olanlar dikkat! Canınız yanmasın! Bu haberi okumadan altın almayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön