15 / 05 / 2024

Gram altını olanlar dikkat! Canınız yanmasın! Bu haberi okumadan altın almayın

Gram altını olanlar dikkat! Canınız yanmasın! Bu haberi okumadan altın almayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Canınız yanmasın” diyerek gram altın üzerine önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar…



"CUMA GÜNÜ PİYASALARDA DALGALANMA OLABİLİR"

Memiş, kripto para, gümüş ve Fed’e de değinirken, “Gümüş onsu 19 dolar seviyelerinde. Bazen altına düşebiliyor, orta ve uzun vadede düşünen kişiler için gümüş de fırsat sunuyor. Gram gümüşü ekranlarda 11.04 olarak görüyorsunuz. 11.10-11.60 aralığında da piyasalarda olan bir gümüş gramı var. Kimse size 11.04'e vermez. 11.50-11.60 aralığında bir gümüş gramı var. Gümüş düştü diyen kişilere duyurulur.

Kripto paralarda da yatay seyir var. Fed'e kadar da kendine bir yön belirleyecek. 50 - 75 baz puan faiz yükselişi bekleniyor. % 45 civarında 75 baz puan, % 55 civarında 50 baz puan yükseliş ihtimal dahilinde. Bakalım Fed ne kadar artırım gerçekleştirecek? Benim aldığım izlenim 50 baz puan yönünde.

Cuma günü dalgalanma yaşanırsa şimdiden bunun hazırlığını yapmanız lazım. Piyasalarda olumsuz bir gelişme yok. Gayet normal bir şekilde yoluna devam ediyor. TCMB'nin faiz indirimi ile atak gerçekleştiren dolar kuru güçlü duruşunu korumaya hala devam ediyor. Ekstra durum olursa hemen devreye girerim, yorumlarım” ifadelerini kullandı.

Gram altını olanlar dikkat! Canınız yanmasın! Bu haberi okumadan altın almayın

Tam tamına 25 bin lira promosyon verilecek! Böyle bir promosyon görülmedi! Rekor geldi

SGK bombayı patlattı! 4a, 4b, 4c ve Bağ-Kur'lular nasıl destek parası alabilir?

Bakan Nebati’den dar gelirlilere müjde! İki yeni destek açıklanıyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön