06 / 05 / 2024

Tam tamına 25 bin lira promosyon verilecek! Böyle bir promosyon görülmedi! Rekor geldi

Tam tamına 25 bin lira promosyon verilecek! Böyle bir promosyon görülmedi! Rekor geldi

Adalet Bakanlığı, VakıfBank ile aralarında yapmış olduğu promosyon anlaşmasının detaylarını 'rekor' kelimesi ile bildirdi.



Milyonlarca emekli ve kamu çalışanlarının gözü kulağı hiç kuşkusuz ki promosyon haberlerinde. Bankalar promosyonlara dair hiç görülmemiş rakamlar verirken en büyük rakam VakifBank’tan geldi.

Sözleşmelerle ilgili son müjdeli haber Adalet Bakanlığı personelleri için geldi.  Adalet Bakanlığı, gelişmeyi 'rekor' ifadeleri ile duyurdu ve detaylar şu şekilde paylaşıldı:

"REKOR PROMOSYON ANLAŞMASI"

Adalet Bakanlığı ile VakıfBank arasında gerçekleşen anlaşmaya göre, bakanlık personeline eşit ve tek seferde 25 bin lira promosyon ödenecek. Ödemeler 1 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Adalet Bakanlığı ile VakıfBank arasında üç senelik promosyon anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre; bakanlık personeline eşit ve tek seferde 25 bin lira promosyon ödenecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Adalet Bakanlığı personeli için rekor promosyon anlaşması. Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmaya göre personele eşit aynı zamanda tek seferde 25.000 lira promosyon ödenecek."

Bazı bankaların emeklilere ödemiş olduğu promosyonlar da birbirinden farklılık gösteriyor:

Tam tamına 25 bin lira promosyon verilecek! Böyle bir promosyon görülmedi! Rekor geldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön