15 / 05 / 2024

çan ODAŞ

çan ODAŞ

ODAŞ Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre ODAŞ Çanakkale'de termik santral lisans başvurusu yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Konutta devir değişiyor! Oda oda kiralama dönemi tam gaz yaygınlaşıyor! 

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin lira seviyesine yaklaşan kira fiyatları ve her sene çoğalan üniversiteli öğrenci sayısı, evlere yönelik oda kiralama talebini artırdı. Taleple beraber bazı kentlerdeki konutlar, odaya uygun inşa edilmeye başlandı bile...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tank Palet Fabrikası açıklaması: Yapılan işlem işletme devridir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tartışmaların odağında yer alan Tank Palet Fabrikası'yla ilgili olarak "Neresinden tutsanız elinizde kalacak bir iftirayla karşı karşıyayız. Yapılan işlemin adı satış da özelleştirme de değildir. Yapılan işin adı işletme devridir" diye konuştu.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

TOKİ 50 bin konut Malatya Doğanşehir kura çekilişi!

TOKİ 50 bin konut Malatya Doğanşehir kura çekilişi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 89 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Malatya Doğanşehir TOKİ 2019 kura çekimi!

Malatya Doğanşehir TOKİ 2019 kura çekimi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

İzmir'de 1+1 dairelerde artış yaşanıyor!

İzmir inşaat sektörü gösterdiği gelişmeyle Ankara ve İstanbullu konut yatırımcısının dikkatini çekti. İzmir'de son zamanlarda özellikle 1 oda 1 salon dairelerde artış yaşanıyor.

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski'de 1 aylık oda tuttu!

12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.

Sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar deprem unutulmayacak!

Marmara depreminin 17’nci yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan, oda olarak güvenli ve sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar depremi unutmamaya ve unutturmamaya çaba göstereceklerini söyledi.

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası üyelerini bekliyor!

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası, kahvaltı programında üyeleriyle bir araya geldi. Programda konuşan oda başkanı Selçuk Başak, odalarına üye olmayan emlakçıların, bir an evvel üye olmalarını istedi.

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir alt gelir başvuruları!

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir alt gelir başvuruları bugün başladı. Son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirtilen projede 2 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi belli oldu. Ödeme koşulları kapsamında 240 aya varan vade uygulanan projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

çan ODAŞ Haberi

çan ODAŞ

ODAŞ Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


10.09.013 Tarihinde yapmış oludğumuz açıklamada , Çanakkale ili Çan ilçesinde bedeli ödenmiş rödovans hakkı bulunan, Çan Kömür ve İnşaat A.Ş. ' nin % 92 ' sini 6.614.727 TL bedelle satın aldığımızı duyurmuştuk . Söz konusu sahada yapılan teknik çalışmaların yeterli olumlu sonuçları vermeye başlamaısyla beraber140 MW kurulu güçte yerli kömüre dayalı Termik Santral kurulumu için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu' na lisans başvurusu yapılmıştır. Teknik değerleme çalışmalarının neticelenmesinin ardından kamuoyu...