02 / 05 / 2024

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası üyelerini bekliyor!

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası üyelerini bekliyor!

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası, kahvaltı programında üyeleriyle bir araya geldi. Programda konuşan oda başkanı Selçuk Başak, odalarına üye olmayan emlakçıların, bir an evvel üye olmalarını istedi.



Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Selçuk Başak, odalarına üye olmayan emlakçıların, bir an evvel üye olmalarını istedi.


‘TAKİPÇİSİYİZ’


Reisoğlu Tesislerinde düzenlenen ve çok sayıda oda üyesinin de katıldığı programda konuşan Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Selçuk Başak, mesleğin layıkıyla yapılmasının önemine işaret ederek, “Herkesin bu mesleği yapmasını istiyoruz ama elbette Bu Mesleği Hakkını Vererek Ve Layıkıyla Yapmak Önemli. Şimdi, Emlakçılık Yasasıyla ilgili olarak 15 yıldır devam ettirdiğimiz bir mücadelenin sonuna geliyoruz, sizlerden aldığımız güç ile Emlak Kanunu Yasası’nın çıkarılmasının takipçisi olacağız” dedi.


‘ÜYEMİZ OLUN’


Meslekte yaşanan sorunlardan bahseden Başkan Selçuk Başak, geçmişte bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, “Emlakçılar olarak, bizler geçmişte yaşanan bu sorunlardan kendimize ders çıkarmalıyız. Bundan sonraki yıllara mesleğimizde daha bilgili, daha tecrübeli ve daha güvenilir bir meslek kazandıracağız. Bu yüzden odamıza üye olmayan emlakçı arkadaşları da bir an önce odamıza üye olmalya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Program, emlakçıların karşılıklı sohbetleri ile devam etti. 





Yeni Sakarya


Geri Dön