17 / 05 / 2024

Sakarya emlak odası üyeleri

Sakarya emlak odası üyeleri

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası, kahvaltı programında üyeleriyle bir araya geldi. Programda konuşan oda başkanı Selçuk Başak, odalarına üye olmayan emlakçıların, bir an evvel üye olmalarını istedi.

Emlakçılar Odası uyarıda bulundu! Arsa payı konut alırken dikkatli olun!

Antalya Emlakçılar Odası, müteahhitlerden arsa payı karşılığı konut almak isteyenleri risklere karşı uyardı. 

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sakarya'da emlakçılar ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıttı!

Sakarya'da covid-19 salgını nedeniyle ihtiyacı olan birçok aileye yardım kolisi hazırlayan emlakçılar takdir topladı...

Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası güçlerini birleştirdi!

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği yapan Emlakjet, yeni üye olacak gayrimenkul ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacak...

Menemen Ticaret Odası'nda emlak danışmalığı kursu!

Menemen Ticaret Odası ve Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı Kursu bir aylık eğitimini tamamlandı.

Kartepe Belediyesi ile Emlakçılar Odası arasında önemli protokol!

Emlak alım-satım öncesindeki işlemlerle ilgili iş verimliliğini ve performansını iyileştirmek adına Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında protokol anlaşması imzalandı.

Sakarya emlak odası üyeleri Haberi

Sakarya emlak odası üyeleri

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Selçuk Başak, odalarına üye olmayan emlakçıların, bir an evvel üye olmalarını istedi.


‘TAKİPÇİSİYİZ’


Reisoğlu Tesislerinde düzenlenen ve çok sayıda oda üyesinin de katıldığı programda konuşan Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Selçuk Başak, mesleğin layıkıyla yapılmasının önemine işaret ederek, “Herkesin bu mesleği yapmasını istiyoruz ama elbette Bu Mesleği Hakkını Vererek Ve Layıkıyla Yapmak Önemli. Şimdi, Emlakçılık Yasasıyla ilgili olarak 15 yıldır devam ettirdiğimiz bir mücadelenin sonuna geliyoruz, sizlerden aldığımız güç ile Emlak Kanunu Yasası’nın çıkarılmasının takipçisi olacağız” dedi.


‘ÜYEMİZ OLUN’


Meslekte yaşanan sorunlardan bahseden Başkan Selçuk Başak, geçmişte bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, “Emlakçılar olarak, bizler geçmişte yaşanan bu sorunlardan kendimize ders çıkarmalıyız. Bundan sonraki yıllara mesleğimizde daha bilgili, daha tecrübeli ve daha güvenilir bir meslek...