06 / 05 / 2024

Can Profil Yapı adres 

Can Profil Yapı adres 

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükbakkal tarafından kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Ea Can Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ea Can Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Can tarafından kuruldu.

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Melih Can Özkülekçi tarafından kuruldu.

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Can Nayman tarafından kuruldu.

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Candemir Debre tarafından kuruldu.

Can Profil Yapı adres  Haberi

Can Profil Yapı adres 

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...