04 / 05 / 2024

Can Taşkent kim

Can Taşkent kim

Mimar Can Taşkent kimdir? Mimar Can Taşkent, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Can Taşkent, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte biyografisi...

TÜRKŞEKER'den kiralık iş yeri!

Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü, fabrika binası içerisinde yer alan çay ocağını kiraya verecek. İşte detaylar...

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Kazakistan-Özbekistan arasında demir yolu hattı inşa edilecek!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin yaptığı açıklamada Türkistan şehriyle Özbekistan'ın başkenti Taşkent arasında hızlı tren demir yolu hattının inşa edileceğini açıkladı.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Türkiye'den Özbekistan'a teknopark yatırımı!

Türkiye’nin Özbekistan hükümetinin davetiyle başlatmış olduğu teknopark projesi ete kemiğe büründü. Proje için ilk adım, Taşkent’teki 1 milyar dolarlık Olmazor Teknopark ile atılacak.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Özbekistan'da şube açacak!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Özbekistan Taşkent'te şube açacak

Ayvalık’ta 19 tarihi bina için 'acil müdahale' talebi!

Balıkesir Ayvalık'ta kent mirasının korunması hedefiyle düzenlenen projede 10 konut, 3 ticari işlevli yapı ve 6 kamu binasına acil müdahale edilerek, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarına başlanması gerektiği açıklandı...

Can Taşkent kim Haberi

Can Taşkent kim

Can Taşkent kimdir?

Can Taşkent, 1975 Yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi’nde, lisans eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde, yüksek lisans eğitimini Viyana Güzel Sanatlar Akademisi’nde tamamladı. 

İstanbul ve Viyana’da çeşitli ofislerde çalıştı. Halen 2005 yılında Bodrum Bakraz Evleri projesi için katıldığı Koleksiyon Mobilya Sanayi AŞ’de mimari projelerin tasarım ve uygulama aşamalarında görev yapmaktadır.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Emre Arolat Architects (Çalışan) (2004 / 2005)


SGLW+S Architekten (Çalışan) (2001 / 2004)


Yapı Merkezi (Çalışan) (1999 / 2000)


Lisans Üstü Viyana Devlet Güzel Sanatlar Akademisi, , (2003)

Lisans Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1999)

Lisans Öncesi Eğitimi Kadıköy Anadolu Lisesi (1993)


Mimar Can Taşkent projeleri..

Koleksiyon Contract &Office Binası İç Mekan Yenileme İşi (2010)

Koleksiyon Executive Ofis Mağazası (2008)

Koleksiyon Satış...