27 / 04 / 2024

Çanakkale Anafartalar Oteli yıkımı

Çanakkale Anafartalar Oteli yıkımı

Çanakkale' de kordon boyunda bulunan Anafartalar Oteli' nin çatı katı ve kafetarya bölümünün yıkım çalışmaları başladı. Sahildeki Anafartalar Oteli yıkılarak bulunduğu alan kent meydanı olarak kullanılacak...

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evi restore ediliyor!

Çanakkale’de, Atatürk’ün Anafartalar Grup Komutanı iken 19. Tümen Karargahı olarak kullandığı Bigalı köyündeki evi yenileniyor.

ÇOMÜ Anafartalar Kampüsü yeniden yapılacak!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de şehir merkezinde bulunan Anafartalar Kampüsü; binaların fiziki durumlarının, güvenlik ve sağlık açısından kullanmaya elverişli olmadığı saptanarak kampüsün ve binaların periyodik olarak yeniden inşa edilmesi planlandı.

Çanakkale kent imar planları yenilensin!

Belediye Meclisi’nin “Hilton Oteli” projesiyle ilgili vermiş olduğu karar, kentte tartışmalara yol açmış ve Çanakkale Kent Konseyi, “Sahiller Hepimizin Çalışma Grubu” da konuyla ilgili, bir rapor oluşturmuştu.

Çanakkale Kent Konseyi'nden Hilton Oteli'ne hayır!

Çanakkale Kent Konseyi Sahiller Çalışma Grubu, 14 Temmuz’da Çanakkale Belediye Meclisi’nin oy çokluğu ile aldığı Hilton Oteli İmar izni ile ilgili olarak yaptığı raporu yayınladı.

Çanakkale'de Hilton Oteli için imar izni!

Çanakkale Belediye Meclisi'nce yapılan olağanüstü toplantıda, kente Hilton Oteli yapılması amacıyla 21 metre yüksekliğindeki bina için imar izni görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Çanakkale Hilton Oteli için imar izni verildi!

Çanakkale'de Hilton Oteli yapılması amacıyla 1 emsal, 7 kat görünümlü 21 metre yüksekliğindeki bina için imar izni kabul edildi.

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor!

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor. Hilton Worldwide, üst sınıf segmentindeki DoubleTree by Hilton markasının Türkiye'deki portföyünü genişletme kararı aldı. Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli açılacak.

Çanakkale Anafartalar Oteli'nin yıkım çalışmaları başladı!

Çanakkale' de kordon boyunda bulunan Anafartalar Oteli' nin çatı katı ve kafetarya bölümünün yıkım çalışmaları başladı. Sahildeki Anafartalar Oteli yıkılarak bulunduğu alan kent meydanı olarak kullanılacak...

Gelibolu Hamzakoy Uygulama Oteli satılıyor: 2.8 milyon liraya!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Çanakkale Gelibolu Hamzakoy Uygulama Oteli 'ni 1 Ekim 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Gelibolu Hamzaköy Uygulama Oteli satılıyor: 3.3 milyon liraya!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Çanakkale'de bulunan bulunan Gelibolu Hamzaköy Uygulama Oteli 'ni satışa çıkarıyor, ihale 23 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünyanın ilk çöp oteli Roma'da açıldı!

Dünyanın çöpten yapılan ilk oteli İtalya'nın başkenti Roma'da açıldı

Çanakkale Anafartalar Oteli yıkımı Haberi

Çanakkale Anafartalar Oteli yıkımı


Çanakkale'de kordon boyunda bulunan Anafartalar Oteli'nin çatı katı ve kafetarya bölümünün yıkım çalışmaları başladı.


Kent meydanı projesi kapsamında İl Özel İdaresi ve Belediye arasında yapılan protokol gereği yıkımına karar verilen Anafartalar Oteli, Belediye Zabıta ve yıkım ekipleri, çatı katı ve kafetarya bölümünün yıkım çalışmaları başladı. Anafartalar Oteli yıkılarak bulunduğu alan kent meydanı olarak kullanılacak.



Akit...