02 / 05 / 2024

çanakkale Bak Yapı

çanakkale Bak Yapı

KISA bir süre önce girdiği İstanbul pazarında Esenyurt'ta 3 ayda 1500 konut satan Bak Yapı, İstanbul ve diğer şehirlerde 'prestij' markasını devam ettirecek. İlk proje Bursa'da Bursa Prestij Modern adıyla gerçekleştirilecek...

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çanakkale'de gayrimenkul fiyatları iki kat arttı!

Çanakkale'de yapılan yeni otobanın Balıkesir ve Manisa Bölgesi'ne bağlanmasıyla Çanakkale İzmir arası ulaşım kolaylaştı. Çanakkale'nin gözde bir bölge haline gelmesiyle, gayrimenkule olan talep arttı. Talep artışı fiyatları ikiye katladı.

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Çanakkale'de yapılıyor!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek bayram tatilini bir kenara bırakıp bölgede devam eden yatırım çalışmalarını inceledi.

Çanakkale Troya Müzesi açıldı!

Çanakkale'de yapımına 4 yıl önce başlanan Troya Müzesi, ziyarete açıldı. Maliyeti 75 milyon lirayı bulan müze 10 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Çanakkale Gökçeada Stadı 1.8 milyon TL'ye mal oldu!

Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş, Çanakkale genelinde yapımı devam eden, tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çanakkale Hilton Otel Ekim'e yetişecek mi?

Çanakkale'de yapımına 2 yıl önce başlanılan Çanakkale Hilton Otel'de çalışmalar hızlandı. Otelin Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

Sinpaş'ın Bursa'daki arsasını Bak Yapı satın aldı!

Bak Yapı Sinpaş GYO'a ait Bursa Osmangazi'deki 41 bin 124 metrekarelik araziyi geçtiğimiz günlerde 85 milyon 609 bin liraya satın aldı.

Bak Yapı Prestij Hayat'ın yüzde 35'i 1 ayda satıldı!

Bak Yapı Prestij Hayat projesinin yüzde 35'i 1 ayda satıldı. Veysel Bakgör yaptığı açıklamada, “Markamıza güven ve cazip ödeme avantajları satışa hız kattı” dedi.

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

çanakkale Bak Yapı Haberi

çanakkale Bak Yapı

Satışlara bu yılın kasım ayında başlamayı planlayan şirket, aralık ayında ise Çanakkale'de öğrencilere yönelik projenin satışını yapacak. 

175 milyonluk yatırım Şirketin Bursa'da 59 bin metrekare arazide gerçekleştireceği proje, 13 blokta 918 konut ve 40 iş yerinden oluşacak. 175 milyon lira yatırım değeri olan projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alacak. Şirketin Çanakkale'de projelendirdiği konutlar 13 dönüm arazi üzerinde 4 blokta 140 daireden meydana...