11 / 05 / 2024

Çanakkale Belediyesi inşaat yapım işi ihaleleri

Çanakkale Belediyesi inşaat yapım işi ihaleleri

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Salım Alcheıkho tarafından kuruldu.

Kapaklı Belediyesi’nden inşaat ruhsatlarına yüzde 30 indirim!

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, indirim ruhsatları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Uygulama ile birlikte inşaat ruhsatlarına yaklaşık olarak yüzde 30’a yakın indirim gerçekleşmiş oldu.’’…

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü’nde inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Projede kesonun testleri ve diğer kesonun batırma işlemi için boğaz trafiğinde teyakkuza geçiliyor.

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Çanakkale'de inşaat firmaları projelerini tamamlayamıyor!

24 Haziran seçimlerinin ardından doların yükselmesi ile başlayan ekonomik kriz en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, Çanakkale'de inşaat sektörünün durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı durdu!

Çanakkale’de otopark sorunu her geçen gün artıyor. Otopark sorununu çözecek proje olarak lanse edilen Cennet Otoparkı’nın inşaatının durması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Çanakkale Çardak Ticaret Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Çardak bölgesinde yapılması planlanan Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi için inşaat çalışmaları başladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında yüzde 20 ilerleme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, inşaatında yüzde 20 ilerleme sağlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımında biyoçeşitliliğe özel önem verdiklerini belirtti.

Çanakkale Belediyesi inşaat yapım işi ihaleleri Haberi

Çanakkale Belediyesi inşaat yapım işi ihaleleri

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu ilana göre, mülkiyeti Çanakkale Belediyesi'ne ailt olan 2 bin 9 metrekarelik arsa üzerinde inşaat yaptırılacak.

Merakla beklenen ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:00’da Çanakkale Belediyesi Meclis Salonu/ÇANAKKALE adresinde, Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

“KONUT ALANI”NIN PROJELENDİRİLMESİ, ÜRETİLEN PROJEYE UYGUN OLARAK İNŞAATININ YAPILMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Çanakkale Belediye Başkanlığından:
Madde 1- Mülkiyeti Belediyemize ait olan, İlimiz Güzelyalı Köyü, 258 ada, 1 nolu parselinde kayıtlı 2.009,98 m2 miktarındaki arsanın üzerinde mevcut imar durumuna uygun olarak “Konut Alanı”nın projelendirilmesi, üretilen projeye uygun olarak “Konut Alanı” inşaatının yapılması 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale...