02 / 05 / 2024

Çanakkale Belediyesi yap işlet devret ihalesi

Çanakkale Belediyesi yap işlet devret ihalesi

Çanakkale Belediyesi, 30 yıllığına arsa vasıflı taşınmazı yap-işlet-devret modeliyle ihale ediliyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak..

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Çanakkale Belediyesi yap işlet devret ihalesi Haberi

Çanakkale Belediyesi yap işlet devret ihalesi

Çanakkale Belediye Başkanlığı, arsa vasıflı taşınmaz yap-işlet-devret modeliyle 30 yıl süre ile ihale ediliyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.


ARSA VASIFLI TAŞINMAZ YAP-İŞLET-DEVRET MODELİYLE 30 YIL SÜRE İLE İHALE EDİLECEKTİR

Çanakkale Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, Çanakkale İli, Merkez ilçesi, Arslanca Mahallesi’nde bulunan ve tapunun 1425 Ada, 1 Parselinde kayıtlı 12.476,94 m2 miktarlı arsa vasıflı taşınmaz üzerinde, mevcut İmar durumuna göre Eğitim Tesis Alanı fonksiyonuna uygun olarak Eğitim Tesis Alanı Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesinin projelendirilmesi (Eğitim Tesis Alanı Projesi), üretilen projeye uygun olarak Eğitim Tesisi ve Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme Komple Anahtar Teslimi (Eğitim Tesisi) İnşaatının Yap-İşlet-Devret modeliyle yapımı ve en fazla 30 (otuz) yıl süre ile işletilmesi hakkının verilmesi koşuluyla 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun...