15 / 05 / 2024

Çanakkale Bozcaada 100 binlik plan

Çanakkale Bozcaada 100 binlik plan

Çanakkale Bozcaada 1/100.000 ölçekli imar planı askıya ne zaman çıktı? Bozcaada 100 binlik imar planı için referandum yapılacak mı? Bozcaaada 1/25.000 ölçekli imar planı nerede? İşte Çanakkale Bozcaada imar durumu 2014 bilgileri!

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

Bozcaada'da arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye 2 adet arsayı satıyor!

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Çanakkale ili, Bozcaada ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü arazi fiyatlarını yükseltti!

Yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresindeki araziler yatırımcıların radarına girdi. Bölgede yer alan arsa ve arazilerin fiyatları yüzde 100'ün üzerinde arttı. 

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını katladı!

Koronavirüs salgını sürecinde arsa alımları yükselirken, Çanakkale Köprüsü’nün inşa edildiği Lapseki ve çevresi arsa yatırımında gözde oldu. Bölgede deniz manzaralı arazilerde hızla el değiştirilirken, fiyatlar metrekarede 100 TL'ye kadar yükseldi.

Çanakkale Bozcaada'daki kaçak yapılar TBMM'de!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bulunan kaçak yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozcaada'da ‘Tiny House’lara yasak geldi!

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Bozcaada'daki kentsel dönüşüm planı meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozcaada'da koronavirüs nedeniyle emlak fiyatları katlandı!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti olan Bozcaada'nın ana karadan uzak olması ve koronavirüs döneminde daha güvenli bir liman olarak görülmesi sebebiyle, adadaki ev, bağ ve tarla fiyatları katlandı.

Bozcaada'da konaklama tesisleri 15 Haziran'da açılacak!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'nde bulunan Bozcaada'da, koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kapatılan konaklama tesislerinin 15 Haziran Pazartesi günü açılmasına karar verildi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kırmızı beyaz kulelerin 56,3'ü  tamam!

Temeli 18 Mart 2017'de atılan, iki ayak aralığı Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılıyla anlamlandırılarak 2023 metre olacak 1915 Çanakkale Köprüsü için Avrupa ve Anadolu yakalarında deniz içi ve kara çalışmaları aralıksız sürüyor...

1915 Çanakkale Köprüsü ayakları 100 metreye ulaştı!

Çanakkale Boğazı'nda inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ayakları yükseliyor. Yüksekliği 100 metreye ulaşan köprü ayakları, tamamlandığında 318 metre uzunluğa sahip olacak.

Ata Demirer yeni evinin tadilatı için 100 bin TL harcadı!

Hayranları nedeniyle Bozcaada’daki evinin adresini değiştiren ünlü oyuncu Ata Demirer, yeni evini tadilat ettirmek için 100 bin lira harcadı.

Çanakkale Bozcaada 100 binlik plan Haberi

Çanakkale Bozcaada 100 binlik plan

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin dün (10 Ekim 2014 Cuma) İstanbul Esenyurt Belediyesi Oruçreis Mahallesi kentsel dönüşüm konutları kura çekilişi töreninde yaptığı konuşma ile gündeme gelen Bozcaada imar planları nerede? Bozcaada 100 binlik imar planı hazır mı? Çanakkale Bozcaada 25 binlik imar planı askıya çıkarıldı mı? Bozcaada 1/100.000 ölçekli imar planında neler var? Bozcaada 1/100.000 ölçekli imar planı nerede?


Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Bozcaada imar planı için ne dedi? 


Bakan Güllüce, Esenler'deki konuşmasında "Referandum yapılsın. Belediye başkanı, vatandaşın istekleri doğrultusunda bir plan hazırlasın, biz de uygulayalım" dedi. 


AA'nın haberine göre; Bozcaada'nın imara açılacağı iddiaları üzerine dün CHP'li milletvekillerinin adaya gittiğini hatırlatan Güllüce, şunları kaydetti:


"'Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak? İnsanların konuştuğu sözlerin altına dikkat etmesi lazım. 1/100.000'lik plan yapılmış....