14 / 05 / 2024

çanakkale ege park nerede

çanakkale ege park nerede

Çanakkale Ege Park satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Ege Park Çanakkale nerede?

3 fazda ve toplam bin konuttan oluşan Ege Park Çanakkale projesinde 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Ege Park Çanakkale nerede?

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Ege’ye talep arttı! Köylüler, arsalarını peş peşe satışa çıkardı!

Koronavirüs, Ege'nin gizli kalmış yerlerine de talebi yükseltti. Kıvanç Tatlıtuğ'un Çanakkale'ye bağlı Kemallı Köyü'nden arazi baktığıyla ilgili haberler çıktı. Bunu duyan vatandaşlar da bölgeyi araştırmaya koyulunca fiyatlar, iki katına çıktı.

1915 Çanakkale Köprüsü 2020'de açılıyor!

Yatırımı tüm hızıyla süren dünyanın en uzun orta açıklıklı 1915 Çanakkale Köprüsü, Marmara’yı Ege’ye bağlayacak. Köprü, 18 Mart 2022'de hizmete açılacak.

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

Park Onyedi Evleri 2019'da teslim!

Çanakkale’de 705 konutun olduğu Park Onyedi Evleri’nin 3. etap inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2019’da bitecek proje, kentin en büyük sitesi olacak.

Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı..

Çanakkale 15 Temmuz şehitler parkı açıldı!

Çanakkale Lapseki belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz şehitler parkı açıldı.

Ege ve Marmara ekonomisi Çanakkale Köprüsü'yle şahlanacak!

18 Mart 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın atılacak. Sanayi ve ticaret odaları başkanları Ege ve Marmara ekonomisinin canlanacağını düşünüyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

çanakkale ege park nerede Haberi

çanakkale ege park nerede

Ege Park Çanakkale'nin ilk fazında 196 konut ve 11 ticari ünite yer alıyor. 3 fazdan oluşan proje Karel İnşaat ve BECT Trend İnşaat imzası taşıyor. 


Çanakkale Ege Park satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplamda 1.000 adet konuttan oluşacak projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Karel İnşaat Ege Park Çanakkale'nin sosyal donatı alanları arasında; açık spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun parkı, 24 saat güvenlik, sosyal ve ticari alanlar, kapalı fitness mevcut. 


Çanakkale Ege Park satılık daire fiyatları 1+1'lerde 94 bin TL ile 110 bin TL, 2+1'lerde  150 bin TL ile 180 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Ege Park Çanakkale satış ofisi 

Tel: +90 286 263 10 04

Web: http://egeparkcanakkale.com/

Özge...