27 / 04 / 2024

Çanakkale-Ezine

Çanakkale-Ezine

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bu yıl 29 hastanenin temelini atacak, inşaatı devam eden 217 okulu tamamlayıp, eğitimin hizmetine verecek

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

Çanakkale Ezine'de 6 arsa satılıyor! İhalesi 29 Ağustos'ta! 

Çanakkale Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale ili, Ezine ilçesi, Tavaklı köyünde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ezine'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den Çanakkale'nin o ilçesine tam 388 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Ezine projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Çanakkale Ezine projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Çanakkale Ezine'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 348 konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ezine 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ezine projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ezine 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak Çanakkale'nin o ilçesinde imarlı tarla satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ili Ezine ilçesi, Tavaklı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ezine Belediyesi 41 konut ve 6 iş yerini satıyor! 574 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ezine Belediyesi, Çanakkale ili, Ezine ilçesi Camıkebir Mahallesi 103 ada 26 parselde yer alan 6 iş yerini ve 41 konutu satıyor. Konutların fiyatları 574 bin TL'den başlıyor...

Çanakkale Ezine'deki kentsel dönüşüm projesi mecliste!

Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanmasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

Çanakkale Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Çanakkale-Ezine Haberi

Çanakkale-Ezine

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, son 6 yılda 352 bin konut üreten idare, konut projelerine paralel olarak, 13 bin 382 derslikli 459 okul, 74 sağlık ocağı ve 41 hastaneyi de tamamladı. Okullardan 50'sinde spor salonu, 27'sinde de kütüphane bulunuyor.

Genelde kendi ürettiği toplu konut alanlarında okul yapan TOKİ'nin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın talebi üzerine de eski ve sağlıksız okulları yıkarak yerine yenilerini inşa ettiği belirtilen açklamada verilen bilgiye göre, bu kapsamda, 5 bin 60 derslikli 160 ilköğretim okulu, bin 252 derslikli 35 lise ile 140 derslikli 35 anaokulunun inşaatını tamamlayarak teslim etti. TOKİ, 3 bin 959 derslikli 119 ilköğretim okulu, 2 bin 534 derslikli 76 lise ile 92 derslikli 23 anaokulunun inşaatını sürdürüyor.

TOKİ, hastanelerdeki yatak sayısın yüzde 10 artırdı

TOKİ'nin açıklamasında, idare tarafından...