07 / 07 / 2024

Çanakkale Kepez Devlet Hastanesi yok projesi

Çanakkale Kepez Devlet Hastanesi yok projesi

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, dün olağan aylık basın toplantısı gerçekleştirerek, belde gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne gizlenen semboller ne anlama geliyor?

Türkiye ve dünyanın en büyük orta açıklığına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanının katıldığı törenle 18 Mart 2022 Cuma günü resmen faaliyete girdi. Köprüde bulunan gizli sembollerin ne anlma geldiği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin ilk oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. 

Emlak Konut GYO, Çanakkale'deki projesi için işbirliği protokolü imzaladı!

Emlak Konut GYO, Çanakkale Merkez'de Kepez beldesinde yer alan toplam 59 bin 296 metrekarelik yüz ölçümlü arsalarda proje geliştirmek üzere işbirliği protokolü imzaladı.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Çanakkale'de 22.4 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çanakkale İcra Dairesi, Çanakkale ili, Sarıcaeli ve Kepez ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 22 milyon 435 bin 627 TL'ye icradan satıyor...

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Çanakkale Belediyesi Kepez'de otel yaptırıyor!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Sahil Yolu Caddesi üzerindeki gayrimenkul üzerinde 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Kepez Belediyesi'nden 9.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 28 Mart'ta yapılacak..

Çanakkale Lapseki Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yapımına geçen yıl başlanılan devlet hastanesinin inşaatı tamamlandı. Hastane mevcut çalışmaların sona ermesinden sonra hizmete açılacak.

Lapseki Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce yapımına başlanılan yeni devlet hastanesinin inşaatında sona gelindi. Kaymakam, hastane müdürü ve Başhekim şantiyeyi ziyaret etti.

Çanakkale Kepez Devlet Hastanesi yok projesi Haberi

Çanakkale Kepez Devlet Hastanesi yok projesi

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, dün olağan aylık basın toplantısı gerçekleştirerek, belde gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Mutan, Kepez’de yapımı süren bölge hastanesi yolu ile ilgili olarak, yolun hastane açılışına yetiştirilmesi için İl Özel İdaresi tarafından yaptırılabileceğini ya da başka bir yerden ödenek çıkarılması gerektiğini ifade etti. Mutan toplantıda ayrıca Cumhuriyet Gazetesi ile ilgili yapılan eleştirilere değindi. Mutan, Cumhuriyet Gazetesi’ne yapılan operasyonu “Kumpas” olarak niteledi. 


 Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, olağan aylık basın toplantısı düzenleyerek belde gündemine dair açıklamalarda bulundu. Mutan’ın gündeminde Kepez’de yapımı süren bölge hastanesinin yol yapımı vardı. Mutan hastane yolu ile ilgili olarak; “Kepez’de yapılagelmekte olan 700 yataklı, ama 450 yatak ile başlangıç yapacak Bölge Devlet Hastanesi’nin acilen yol ihtiyacı var. Ben...