04 / 05 / 2024

Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç

Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç

Çanakkale ve Balıkesir 'de turizmin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve denetlenmesi hususları ve 2015 yılında izlenecek politika görüşüldü. Kuzey Ege Turizm Zirvesi, bölgedeki sorunların çözümü amaçlanarak gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgeye olan talebi katladı!

2017 yılında temelleri atılan 1915 Çanakkale Köprüsü açılış için gün sayıyor. Hayata geçirilen mega projeyle bölgeye olan talep de katlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Karadağ, Körfez’in de radarına girdi!

Mirnadom Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Azerilerin yapımı halen devam eden yaklaşık 3 milyar Euro’luk dev Porto Novi projesi sayesinde birçok Azeri Karadağ’a hem gayrimenkul hem de ticari yatırım yapıyor. Benzer hareket şimdi de Körfez bölgesi için oluşuyor" dedi...

BOSS4 Gayrimenkul projelerini Körfez bölgesine tanıttı!

BOSS4 Gayrimenkul, IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. Şirket fuar kapsamında yeni projelerini Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı...

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

İstanbul Yeni Havalimanı Körfez'le ticareti ikiye katlayabilir!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Kore Büyükelçisi 1915 Çanakkale Köprüsü'nü inceledi!

Kore Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi, "1915 Çanakkale Köprüsü" inşaat alanında incelemeler yaptı. 

1915 Çanakkale Köprüsü bölgeye büyük yarar sağlayacak!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün Çanakkale kentini canlandırma çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını dile getiren Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, “Fakat köprü inşası ve işletimi sürecinde kentleşme kararlarının doğru olarak alınması ve uygulanması gerekli” dedi.

Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç Haberi

Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç

TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, "Bölgemizdeki turizm faaliyetlerinin gelişmesi ve bunun bölgeye katkı vermesini sağlamak için işbirliği içinde hareket edilmesi herkesin faydasına olacaktır. Bu hususta üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu tarz buluşmaların sıklıkla yapılmasını temenni eder, bütün katılımcılara şükranlarımı sunarım" diye konuştu. 


Habertürk...