30 / 04 / 2024

Çanakkale marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor

Çanakkale marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor

Turizm, tarım ve sanayi alanında şehrin önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Bülend Engin, "Kentin marka kent olması için sürekli yeni projeler üreterek, bunları hayata geçiriyoruz" dedi.

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Konya marka şehir haline getirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” dedi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Çanakkale marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor Haberi

Çanakkale marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor

Turizm, tarım ve sanayi alanında şehrin önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Bülend Engin, "Kentin marka kent olması için sürekli yeni projeler üreterek, bunları hayata geçiriyoruz" dedi. 


SON 10 yıla yapılan yatırımlarla şehrin hızlı bir büyüme yakaladığına dikkat çeken Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Bülend Engin, "Çanakkale'nin turizm, tarıma dayalı sanayi ve bir üniversite kenti olarak marka kent olmasını arzuluyoruz. Son 10 yılda yaşanan Türkiye'nin ekonomisindeki gelişmeler ve uygulanan siyaset Çanakkale'nin de önünü açarak, marka kent olma yolunda hızla ilerlemesini sağladı" dedi. 


YÖRESEL ÜRÜNLERE DİKKAT 


Antik dönemlerden bu yana medeniyetlerin, kültürlerin ve tarihin kesişme noktası olan Çanakkale'nin, bereketli topraklan, coğrafi konumu ve turistik cazibe noktaları ile çok önemli bir potansiyele sahip olduğuna vurgu...