05 / 05 / 2024

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Eceabat'ta inşaatı devam eden bir öğrenci konukevine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erkek sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

İktidarın üst düzey yetkilisinden asgari ücret zammı ile ilgili yeni müjde! Esas zammı o zaman görün

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yıl sonu asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni öneri!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün asansörünün turizme açılması için öneride bulundu. 

Jülide İskenderoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

TOKİ Çanakkale'de 500 konut inşa edecek!

Çanakkale'de TOKİ tarafından 500 konut inşa edilebileceğini söyleyen AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Çanakkale Belediyesi buna karşı çıkıyor. Biz isterdik ki hayır 500 yetmez bin olsun demesini. Biz Çanakkale'nin gelişmesi büyümesi için çaba harcıyoruz" diye konuştu. 

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımına ilişkin 5 soru mecliste!

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımının önlenmesine ve Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Balıklıçeşme köyünün merası meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı?

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a soru önergesi hazırladı. Önergede, ''Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı, kaçının gayrimenkulüne el konuldu'' gibi sorular yer aldı.

Çanakkale'ye damga vuran yatırımlarda son durum!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı bölgedeki yatırımları değerlendirdi. 

Bülent Turan: Arsalarınızı satmayın!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Yenice Kalkım beldesinde açıklamada bulundu. Turan, “Arsalarınızı satmayın, tarımdan vazgeçmeyin. Artık köyden kente değil, kentten köye göç başladı” diye konuştu.

Çanakkale'deki okulların depreme dayanıklılık durumları mecliste!

Çanakkale'deki kamu binaları ve okulların depreme dayanıklılık durumları meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çanakkale'nin ilçeleri için duble yol talebi!

Çanakkale'nin ilçeleri arasında duble yol yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek Haberi

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek


Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Eceabat'ta inşaatı devam eden bir öğrenci konukevine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erkek sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti. 


Çanakkale Eceabat ilçesi sınırları içerisinde İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü’nün kontrolörlük hizmetleriyle bir ‘Öğrenci Konukevi’ yapıldığını söyleyen Erkek, "İnşaatı devam eden 730 kişilik Öğrenci Konukevi, son dönemlerde moda olan bir işlemle anılmaktadır. Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na (TÜRGEV), Türkiye’nin dört bir yanında, araziler ve öğrenci yurduna uygun yerler çeşitli kamu kurum, kuruluş ve yerel yönetim organlarınca üstelik çoğu kamu yararına aykırı biçimde ya ücretsiz ya da çok düşük bedellerle verildiği basın yayın organlarında haber olarak yer almaktadır." dedi.


Eceabat'ta yapılacak bu 730 kişilik yurdun da TÜRGEV’e tahsisi konusunda işlemler yapıldığı iddialarını da dile getiren...