29 / 04 / 2024

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu binası

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu binası

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi duyurdu! En az lise mezunu 190 personel alımı yapılacak!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı yapacağını açıkladı. İşte alımlara dair detaylar!

1915 Çanakkale Köprüsü'ne gizlenen semboller ne anlama geliyor?

Türkiye ve dünyanın en büyük orta açıklığına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanının katıldığı törenle 18 Mart 2022 Cuma günü resmen faaliyete girdi. Köprüde bulunan gizli sembollerin ne anlma geldiği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin ilk oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. 

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının mega projelerinden biri olan ve temeli 18 Mart 2017 tarihinde atılan, simgelerin köprüsü olarak nitelendirilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nün inşaatında sona gelindi. İşte köprüdeki son durum...

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı. Dev projede son kaynak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu binası Haberi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu binası

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı. Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgi veren Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, “Bina tamamlandı. Şu anda okulumuz Türkiye’nin en güzel meslek yüksek okullarından biri oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemizde eğitim alanında çalışmalar ve hizmetler devam ediyor. Yurt inşaatımız bitti. Özellikle öğrencilerimizin kullanacağı kapalı yüzme havuzumuzun inşaatı tamamlandı. Okul inşaatımız devam ediyor. İlçemize yapılan bu yatırımlar Ayvacık halkına hayırlı olsun” dedi.


Ayvacık’ın bir eğitim şehri olma yolunda olduğunu ifade eden Şahin, "Şu anda fen lisemizde ve diğer liselerimizde öğrencilerimiz eğitim hayatını sürdürüyor. Üniversite binamız çok güzel oldu. İnanıyorum kısa sürede yeni bölümler açılarak öğrenci sayımız artacaktır. Ayvacık’ta öğrenci artışını kaldırabilecek yurtlarımız, pansiyonlarımız var. Kimse endişe etmesin. Ayvacık, güvenli ve öğrenci...