28 / 04 / 2024

Çanakkale Özel İdaresi yapım ihalesi

Çanakkale Özel İdaresi yapım ihalesi

Çanakkale Özel İdaresi Yatırım Ve İnşaat Müdürlüğü ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi 6 milyon 244 bin 900 TL ile en düşük teklifi veren Demir İnşaat Altyapı Sanayi Ve Limited Şirketi aldı.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Cevatpaşa'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Ağustos tarihinde İl Özel İdaresi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İl Özel İdare Çanakkale Behramkale'de arazi satacak! İhalesi 16 Şubat'ta!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale Asmatepe Mesire yeri ve Tesisleri 23 yıllığına kiraya veriliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı Çanakkale Asmatepe Mesire yeri ve Tesisleri için kiralama ihalesi düzenliyor.

Çanakkale Karasal-Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi'nde sona yaklaşıldı!

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi'nce yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanını inceledi. 

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga ilçesinde inşa ettirilen, Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı.

Çanakkale Merkez'de 3.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Merkez İlçe Güzelyalı Köyü'nde yer alan 3 parseli ihale ile satıyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Ata GYO Çanakkale'de gayrimenkul ihalesine katılacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çanakkale İl Özel İdaresi'ne ait olan gayrimenkulün yarın yapılacak olan ihalesine katılacak...

Çanakkale 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi 4.9 milyon TL'ye satılıyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından, 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çanakkale İl Özel İdaresinden 4.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale İl Özel İdaresi Çanakkale Merkez, Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi No: 215 de bulunan taşınmazı açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor...

Çanakkale'de 8.2 milyon TL'ye satılık 30 lojman!

Çanakkale İl Özel İdaresi Merkez sınırları içindeki 30 lojmanı ihale ile satıyor. İhale 8 Mart'ta gerçekleşecek..

Çanakkale Özel İdaresi yapım ihalesi Haberi

Çanakkale Özel İdaresi yapım ihalesi

Çanakkale Özel İdaresi Yatırım Ve İnşaat Müdürlüğü 2015/171259 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 



Çanakkale İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ihale Bürosu adresinde gerçekleşen ihaleye on üç firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 



Yaklaşık maliyeti 8.331.591,56 TRY olan ihaleye giren on firmanın teklifi değerlendirmeye alındı.



Şemsettin Fatma Çamoğlu Ortaokulu Yapım İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 9.240.000,00 TRY, en düşük teklif 6.244.900,00 TRY verildi. 



Demir İnşaat Altyapı Sanayi Ve Limited Şirketi 6.244.900,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 



Ticari...