12 / 05 / 2024

Çanakkale sanayi bakımından avantajlı mı

Çanakkale sanayi bakımından avantajlı mı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı mali destek programları açıklandı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, öncelikli sektörler mali destek programının 11 milyon 200 bin lira, sosyal kalkınma için ise 3 milyon lira olacağını söyledi.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir ili açıkladı!

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir şehri açıkladı. İşte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ercan'ın o açıklaması...

11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! Tam 4 bin 336 TL yatıyor! 

Binlerce vatandaş tarafından 'Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki 11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu?

Evde bakım maaşı ödemeleri hesaplara yattı! Evde bakım maaşı almak için aranan şartlar neler? Nereye başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Mart ayı için evde bakım paraları hesaplara yatırıldı. Peki kimler evde bakım maaşı alabilir? Nereye müracaat yapılır? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltileceğinin açıklanmasının ardından gözler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi?

Evde bakım maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı?

Emeklilere yönelik bayram ikramiyesinin rakamının açıklanmasının ardından evde bakım maaşı alan vatandaşlar ikramiyeden faydalanıp faydalanmayacaklarını merak etmeye başladı. İşte bu sorunun yanıtı haberimizde...

Sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL yapılacağını duyurdu. Bunun ardından sosyal yardımlara zam yapılıp yapılmayacağı gündem oldu. Peki sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? 

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

Sosyal destek ödemelerinde zam şoku! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bir bir açıklandı! Şimdi bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, ardından da bayram ikramiyesinin 2 bin liraya yükseltildiği açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına da zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bu sene kaç lira? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam şoku! Şimdi tek tek bu rakamlara bakın! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olduğunu açıkladı. Bunun ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelecek mi? 

Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardım ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce kişi yararlanıyor. Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Evde bakım paraları hangi illerde yattı? İşte hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi! Hemen bakın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen evde bakım paraları hangi illerde yattı? Hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi haberimizde yer alıyor. Hemen bakın! 

Sosyal destek ödemelerine ne kadar zam geldi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç TL? Peş peşe açıklandı

Devlet tarafından sunulan sosyal destek ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce vatandaş faydalanıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla kaç TL oldu? 

Çanakkale sanayi bakımından avantajlı mı Haberi

Çanakkale sanayi bakımından avantajlı mı


Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı mali destek programları açıklandı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, öncelikli sektörler mali destek programının 11 milyon 200 bin lira, sosyal kalkınma için ise 3 milyon lira olacağını söyledi. 


Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2013 Yılı 2. Kalkınma Kurulu Toplantısı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Fuar Merkezimde yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, böyle bir toplantıyı Çanakkaleı'de düzenlemekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. Daha sonra kürsüye gelen Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir ve Çanakkaleı'nin turizmden istenilen payı alamadığını, sanayi konusunda da büyük şehirlerin dışına çıkması beklenen tesisler nedeniyle avantaj sahibi olduğunu belirterek, iki kentin bir başka avantajının da büyük şehirlerin kenarında kalmış, gelişimini tam olarak sağlayamamış bir bölge olarak kalması olduğunu ifade etti. Güney...