15 / 05 / 2024

Çanakkale Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi müzesi

Çanakkale Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi müzesi

Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi'nin açılışı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla yapıldı. Son yıllarda yerli ve yabancı iş adamlarının yatının yaptıkları Bağcılar ilçesi artık cazibe merkezi olarak biliniyor.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ne anlamlı tasarım! 

18 Mart 2017 tarihinde temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü, için geri sayım başladı. Dünyanın en uzun açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün Suluca Viyadüğü ayakları da Şehitler Abidesi'nden esinlenerek tasarlandı.

Eceabat Şehitler Camisi ibadete açıldı!

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde THY-OPET Havacılık Yakıtları AŞ tarafından inşa edilen Eceabat Şehitler Camisi ibadete açıldı.

Çanakkale Şehitler Abidesi Camisi yarın açılacak!

Gelibolu Yarımadası'nın Hisarlık Tepe mevkinde yapımı tamamlanan Şehitler Abidesi Camisi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak. 

Mardin'de 8 bin 781 konut projesini hayata geçirdik!

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen Mardin mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Çanakkale Şehitler Abidesi Camisi 18 Mart'ta açılacak!

Çanakkale'de Tarihi Gelibolu Yarımadası'nın Hisarlık Tepe mevkisindeki Şehitler Abidesi'nin ismini taşıyacak olan cami 18 Mart'ta açılacak.

Diyarbakır Aktif Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda engellilerin kullanımına uygun şekilde 1012 metrekare alanda hayata geçirdiği Aktif Yaşam Merkezi tamamlanıyor.

Park Onyedi Evleri 2019'da teslim!

Çanakkale’de 705 konutun olduğu Park Onyedi Evleri’nin 3. etap inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2019’da bitecek proje, kentin en büyük sitesi olacak.

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Düzce nostaljik tramvayı için çalışmalar sürüyor!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri belirlendi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 12 Haziran'da açılıyor!

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde konuşan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nın 12 Haziran'da açılacağını söyledi.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 25 milyon TL'ye mal olacak!

25 milyon liraya mal olacak olan Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda çalışmaları son sürat devam ediyor.

Çanakkale Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi müzesi Haberi

Çanakkale Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi müzesi

Bağcılar Belediyesi'nin tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra STK'larla birlikte hayata geçirdiği projeler dikkat çekiyor. Kısa sürede tamamlanan projeler hem mimariye hem de sosyal ve kültürel yaşama yönelik olarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunuluyor. 


Avrupa'da bile az sayıda örneği bulunan Engelliler Sarayı ve Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezleri'nin hayata geçirildiği Bağcılar'da yine bir ilk yaşandı. Sarıkamış Muharebelerinde, Balkan, Çanakkale ve Kurtuluş savaşlarında şehit düşen Mehmetçikleri anmak için önemli etkinliklere imza atan Bağcılar Belediyesi anlamlı bir projeyi daha hayata geçirdi. Türkiye'de bir ilk olarak Çanakkale Savaşı ile Sarıkamış Şehitlerine ithaf edilerek tasarlanan Evren Mahallesi Cami Yolu Caddesi üzerinde inşa edilen 'Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi' kısa süre önce Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı. Şehitler Parkı...