08 / 05 / 2024

Çanakkale Seramik ahşap görünümlü Country

Çanakkale Seramik ahşap görünümlü Country

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Graniser yeni ürünüyle evlere doğal ahşap görüntüsü kazandırıyor!

İç ve dış mekan tasarımına yeni bir boyut kazandıran Graniser Seramik'in Kentwood koleksiyonu, doğal ahşap dokusu ile fark yaratan bir estetik sunuyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur'dan seramik parke!

Türkiye seramik sektörünün lider markaları Çanakkale Seramik ve Kalebodur, doğal ahşap görünümlü serilerini tek çatı altında topladığı ‘Seramik Parke’ ile ahşabın özel dokusunu ve sıcaklığını seramiğe taşıyor.

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Çanakkale Seramik'ten ahşap görünümlü Country serisi!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

1941 yılında Beşiktaş Emektar Sokak'ta ahşap bir ev 3.096 liraya satılacakmış!

1941 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Ayazpaşa semtinde Ölçek Sokak'ta bulunan ahşap bir ev 3 bin 86 liraya satılacakmış. 119 metrekare arsa 538 lirayken Galata'da bir han odası 748 liraya satılacakmış.

Galata Köprüsü'nün ahşap hali!

Galata Köprüsü'nün yanmadan önceki hali, 1900'lü yıllarda böyle fotoğraflandı... Demir İnşaat, Galata Köprüsü'nün 1900'lü yıllardaki halini gösteren fotoğrafı Twitter'da paylaştı... İşte yangından önceki Galata Köprüsü'nün ahşap hali!..

1940 yılında Yeniköy'de ahşap bir ev 325 liraya satılacakmış!

1940 yılında Feriköy'de bir ahşap ev bin 64 liraya satılacakmış, Yeniköy'de ise ahşap bir ev 325 liraya satılacakmış. 1940 yılında 17 altınla Yeniköy'de ev sahibi olunabiliyormuş.

Çanakkale Seramik mekanlara çarpıcı bir görsellik kazandırıyor!

Estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, geleneksel motifleri yeniden yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Maison’ koleksiyonu ile mekanlara çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. Maison koleksiyonu; gösterişli dekor alternatifleri sunuyor.

Graniser Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlara taşıyor!

Graniser, yaşam alanlarında farklılığı arayanlara Lancaster serisini sunuyor. Kalite ve de modern çizgisinden ödün vermeyen Graniser, Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlarınıza taşıma fırsatı veriyor.

Seramiksan, ahşap dokulu seramikler üretiyor!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ahşap dokularıyla mekanlarda adeta seramik ormanı yaratıyor. Seramiksan, doğada daha fazla ağaç ve yeşilin yer alması için ahşap dokulu seramikler üretiyor.

Çanakkale Seramik ahşap görünümlü Country Haberi

Çanakkale Seramik ahşap görünümlü Country

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor. 


Doğal olanı seviyor, evin her odasında ahşap bütünlüğünü korumak ve şehirde bir çiftlik evi yaratmak istiyorsanız, Çanakkale Seramik’in Country serisi tam size göre. 


Kuzey ülkelerinin tertemiz havasıyla evinizde doğaya dönüş hissini uyandıran Country serisi, ahşabın doğallığıyla seramiğin dayanıklılığını bütünleştiriyor. 


15x90 cm ebadında bal, haki ve fındık renklerinde üretilen Country serisi, organik yaşamla aramızda doğal bir bağ oluşturuyor. 


Doğal ahşap ile seramiği harmanlayan Country serisi, ahşabın estetik görüntüsünü yansıttığı karolarla, kullanıcılara modern çözümler sunuyor.