05 / 05 / 2024

çanakkale spor merkezleri

çanakkale spor merkezleri

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Çanakkale Merkez'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık spor tesisi!

T.C. Çanakkale Satış Memurluğu, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Marmaros Mahallesi, 1426 ada 8 parselde yer alan spor tesisini 30 milyon 420 bin 405 TL'ye satıyor... 

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Çanakkaleliler dev spor salonuna kavuşacak!

Çanakkale'nin Merkez Mahallesi Barbaros semtinde inşa edilen Spor Salonu projesinde çalışmalar hızlandı. 2 bin 500 seyirci kapasiteli projenin 650 günde tamamlanması planlanıyor.

Çanakkale Gökçeada Stadı 1.8 milyon TL'ye mal oldu!

Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş, Çanakkale genelinde yapımı devam eden, tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

Fenerbahçe, arazilerine yatırım yapacak!

Fenerbahçe projelerle gelişmeyi hedefliyor. Spor kulübü, Türkiye’nin her yerinde satın aldığı arazilerine şube binaları ve spor merkezleri inşa edecek.

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Çanakkale'de yapımı devam eden Gemport Gemlik Anadolu Lisesi incelendi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Osman Genç: En büyük dönüşümü Canik Belediyesi yapıyor!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz." dedi.

Çanakkale Eceabat ve Terzialan'a spor tesisi yapılacak!

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, kentte kazandırılacak yeri hizmetleri duyurdu. Eceabat ve Çan'ın Beldesi'ne spor tesisi yapılacağını söyledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

çanakkale spor merkezleri Haberi

çanakkale spor merkezleri

Çanakkale'ye yapılacak gençlik ve spor yatırımlarını kapsayan protokol imzalandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Bakanlığın merkez binasında gerçekleştirilen toplantıda, Çanakkale'ye yapılacak gençlik ve spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı.

Bakan Kasapoğlu, konuşmasında, Çanakkale ziyaretinde yöneticilerle kentin eksiklerini, ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiklerini ifade ederek, "O günkü saha çalışmamızın, gayretimizin bir ürünü olan bu protokolü Çanakkale’ye kazandırmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim hizmet anlayışımızın ölçüsünü 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarı belirliyor. Dolayısıyla şehirlerimizi, ilçelerimizi sportif, sosyal ve kültürel anlamda güçlendirirken; biliyoruz ki insanımızı da aynı ölçüde güçlendirmiş oluyoruz." dedi.

Çanakkale'nin heyecanlı, enerjik ve üretken bir şehir olduğunu belirten Kasapoğlu, "Girişimciliğe, üretime, çalışmaya önem veren, Türkiye’ye katma değer üreten bir şehir....