06 / 05 / 2024

Çanakkale Teknopark binası ne zaman açılacak

Çanakkale Teknopark binası ne zaman açılacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çanakkale'de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Cevatpaşa'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Ağustos tarihinde İl Özel İdaresi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

Çanakkale'de 30 milyon liralık kültür merkezi projesi yarım kaldı!

5 yıl önce temeli atılan ve 2018'de tamamlanacağı sözü verilen Çanakkale Kültür Merkezi binasının inşaatı yarım kaldı. İnşa edilecek bina için 30 milyon lira para harcanmıştı.

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Çanakkale Defterdarlık Binası'nın yıkımına engel!

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle boşaltılan Defterdarlık Binası'nın yıkımı bürokrasi engeline takıldı.

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Gelibolu'daki eski üniversite binası icralık oldu!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kütüphane olarak kullanılan eski üniversite binası icralık oldu. 5 milyon 900 bin 312 lira değerindeki alan 2 milyon 950 bin 156 lira ihale bedeli ile satışa çıktı.

Çanakkale Teknopark binası açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çanakkale'de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Gelibolu Kıyı Emniyeti binası yıkıldı!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan eski Kıyı Emniyeti binası yol ve meydan çalışmaları kapsamında yıkıldı.

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

Çanakkale Gelibolu'da 5.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Yazıcızade Mahallesi'nde yer alan 4 katlı kargir kütüphane binası ve arsası 4 milyon 900 bin 312 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çanakkale Teknopark binası ne zaman açılacak Haberi

Çanakkale Teknopark binası ne zaman açılacak


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Varank, AK Parti'nin Lapseki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, bu ilçenin tarih boyunca kıskanılan bir yer olduğunu belirterek, bütün medeniyetlerin Lapseki'yi elinde tutabilmek için büyük gayret gösterdiğini belirtti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Lapseki'nin, Türk milletinin bu topraklarda tutunabilme mücadelesinde özel bir yerinin olduğunu vurgulayan Varank, şu şekilde konuştu:

"Kutlu Çanakkale Zaferi'nde Lapseki önemli bir lojistik merkezi olarak o zaferin kazanılmasında çok büyük katkı sağlamıştır. Bu topraklarda yatan şühedaya bizim vefa borcumuz var. Değerli kardeşlerim, bizim sizlere hizmet sözümüz var. Ne mutlu ki Bülent Turan gibi bir kardeşimiz sizlerin arasından, sizin evladınız olarak çıkmış ve Lapseki'ye hizmet ediyor. Ankara'da hem Mecliste hem bakanlıklarda her daim Bülent Turan kardeşimizin nasıl Lapseki için, nasıl Çanakkale için çalıştığına...