22 / 05 / 2024

çanakkale üniversite hastanesi ne zaman açılacak

çanakkale üniversite hastanesi ne zaman açılacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu yerleşkesi içerisinde yapılacak olan hastane temeli, yarın atılacak. 54 bin 485 metrekare alana sahip Tıp Fakültesi binası, 9 katlı 7 bloktan oluşacak...

Hastanelere personel alınıyor! Başvurular başladı

Üniversite hastanesinde çalışmak isteyenler için güzel bir duyuru paylaşıldı. Balıkesir Üniversite Hastanesi’ne sağlık personeli alımı yapılacak. Hastanede çalışmak isteyenler için 5 meslekte toplam da 16 sağlık memur alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Çanakkale Biga Hastanesi için geri sayım başladı!

Çanakkale Biga'da inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

DEÜ Hastanesi sağlık çalışanları için kiralanan yurdu kabul etmedi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Niğde'ye üniversite hastanesi kurulması mecliste!

Niğde'de üniversite hastanesi kurulmasına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Gelibolu'daki eski üniversite binası icralık oldu!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kütüphane olarak kullanılan eski üniversite binası icralık oldu. 5 milyon 900 bin 312 lira değerindeki alan 2 milyon 950 bin 156 lira ihale bedeli ile satışa çıktı.

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

Çanakkale Lapseki Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yapımına geçen yıl başlanılan devlet hastanesinin inşaatı tamamlandı. Hastane mevcut çalışmaların sona ermesinden sonra hizmete açılacak.

Altınbaş Holding, üniversite hastanesi için düğmeye bastı!

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, “Bir süredir planladığımız üniversite hastanesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hastanemiz yaklaşık 300 yataklı olacak” dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde inşaat devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı.

Balıkesir'e üniversite hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'deki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akdağ, bölgedeki hastane projelerinin 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

çanakkale üniversite hastanesi ne zaman açılacak Haberi

çanakkale üniversite hastanesi ne zaman açılacak


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin 7 blok 9 katlı Tıp Fakültesi Hastanesi temeli atılıyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu yerleşkesi içerisinde yapılacak olan hastane temeli, yarın atılacak. 54 bin 485 metrekare alana sahip Tıp Fakültesi binası, 9 katlı 7 bloktan oluşacak. 300 yataklı olarak planlanan hastanenin 2. ve 1. Bodrum katlarında pataloji, mikrobiyoloji, kan bankası, endoskopi, nükleer tıp, hemodiyaliz, enfeksiyon hastalıkları, zemin ve 1. normal katta poliklinikler, diğer katlarda ise hasta yatak odaları, yoğun bakım, 13 ameliyathane, organ nakli, yemekhane gibi bölümler bulunacak. 48 Milyon 658 Bin TL ihale bedeli olan hastanenin 06 Ekim 2015 de tamamlanması ön görülüyor.


Çanakkale...