09 / 05 / 2024

çanakkale yerel binası

çanakkale yerel binası

Çanakkale Belediyesinin Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası Projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Cevatpaşa'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Ağustos tarihinde İl Özel İdaresi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

İYİ Parti'den 1915 Çanakkale Köprüsü için hızlı tren önerisi! 

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Dr. Suat Sarı, 1915 Çanakkale Köprüsü için iptal edilen hızlı tren planının yeniden gündeme alınması için öneride bulundu. 

Çanakkale'de 30 milyon liralık kültür merkezi projesi yarım kaldı!

5 yıl önce temeli atılan ve 2018'de tamamlanacağı sözü verilen Çanakkale Kültür Merkezi binasının inşaatı yarım kaldı. İnşa edilecek bina için 30 milyon lira para harcanmıştı.

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

Çanakkale Defterdarlık Binası'nın yıkımına engel!

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle boşaltılan Defterdarlık Binası'nın yıkımı bürokrasi engeline takıldı.

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Gelibolu'daki eski üniversite binası icralık oldu!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kütüphane olarak kullanılan eski üniversite binası icralık oldu. 5 milyon 900 bin 312 lira değerindeki alan 2 milyon 950 bin 156 lira ihale bedeli ile satışa çıktı.

Çanakkale Teknopark binası açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çanakkale'de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Gelibolu Kıyı Emniyeti binası yıkıldı!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan eski Kıyı Emniyeti binası yol ve meydan çalışmaları kapsamında yıkıldı.

Çanakkale Gelibolu'da 5.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Yazıcızade Mahallesi'nde yer alan 4 katlı kargir kütüphane binası ve arsası 4 milyon 900 bin 312 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga ilçesinde inşa ettirilen, Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı.

çanakkale yerel binası Haberi

çanakkale yerel binası

Toplantıya Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla ve Özleyiş Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, Çanakkale Belediyesinin ilgili birim yetkilileri ile basın mensupları ve teknik ekip katıldı.İlk olarak İnşaat Mühendisi Hasan Oktay Abbasoğlu Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası inşaat alanının zemin durumuna ve zemin iyileştirme çalışmalarına yönelik bilgiler verdi. Abbasoğlu, “Çanakkale, ülkenin batı ucunda ve iki farklı kıtanın boğaz ile ayrıldığı bir bölgede, yerleşimin büyük bölümünün Sarıçayın getirdiği kum, kil, çakıl tanelerinin oluşturduğu alüvyal bir yelpaze üzerinde kurulu olduğu ve yer altı suyu seviyesinin yüksek olduğu bir kenttir. Çanakkale, yerleşim alanları başta olmak üzere yakın çevresi, aletsel ve tarihsel dönemlerde hasar yapıcı depremlere maruz kalmış depremsellik açısından da oldukça aktif bir bölgede yer almaktadır. Şehrin yerleşim...