12 / 05 / 2024

Canaydın adres

Canaydın adres

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi Sultangazi’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Alican Aydın tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi kuruldu!

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi Sultangazi’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Alican Aydın tarafından kuruldu.

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Dönmez ve Şule Canaydın ortaklığında kuruldu.

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Adres kodu sorgulama!

DASK tarafından başlatılan zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulaması ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün adres sorgulama internet hizmetlerinden de konut sahipleri konutun Adres Kodu istenebiliyor. Peki adres kodu nasıl öğrenilir? İşte adres kodu sorgulama...

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri için izinler alındı!

Galatasaray’ın Aralık Ayı Olağan Divan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Özhan Canaydın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017!

Toplam 312 daire ve 37 dükkandan meydana gelen Bayraktar İnşaat'ın Adres Koru Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. İşte Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017...

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Kira kontratında yazılması gerekenler!

Kira kontratında, kiralanan taşınmazın adres bilgileri, türü, kira süresi, kira bedeli, kira artış oranı gibi bilgilerin yazılması gerekiyor. Peki, kira kontratında yazılması gereken diğer esaslar nelerdir?

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Canaydın adres Haberi

Canaydın adres

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi Sultangazi’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Alican Aydın tarafından kuruldu.

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi konusu:

Şirketin amacı: Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlarına uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar..

Adres: CEBECİ MAH.ATATÜRK BUL. NO:111-113/9...