23 / 07 / 2024

Candan Erçetin Villa

Candan Erçetin Villa

Ünlü sanatçı Candan Erçetin yazın sıcak günlerine dayanamayıp villasına 100 bin TL ödeyerek klima taktırdı

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Hüseyin Erçetin tarafından kuruldu.

Hande Erçel 10 milyon TL'ye cam ev satın aldı!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, tamamı cam ağırlıklı 2 katlı lüks villa satın aldı. Erçel lüks villa için 10 milyon TL ödedi.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Murat Dalkılıç Zekeriyaköy'de 12 bin liraya villa kiraladı!

Yakışıklı popçu Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu Hande Erçel için 12 bin liraya bir villa kiraladı. Dalkılıç, Hande Erçel ile tekrar aynı evde yaşamaya başladı. 

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül  Erçetin tarafından kuruldu. 

Erçet Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliyat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçet Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliyat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Çetin Kılıç tarafından kuruldu.

Davut Çetin: Beyaz eşya lüks olmaktan çıkartılmalı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 150 metrekare üzeri konutta Katma Değer Vergisi’nin(KDV) yüzde 18’den yüzde 8’e indiğini, ancak yüzde 18 KDV+yüzde 6,5 ÖTV ile buzdolabı ve çamaşır makinası gibi beyaz eşyaların halen lüks olarak kabul edilmesinin adaletsiz olduğunu söyledi

İşte Yeşim Erçetin'in Riva'daki evi!

Şarkıcı Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile birlikte yaşadığı evin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Yeşim Erçetin, işten arda kalan zamanını kızlarıyla evde keyif yaparak geçiriyor.

Lüks konut ve villa piyasasında yaşanan gelişmeler!

Başarılı lüks villa projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yerli ve yabancı yatırımcı tercihleri gibi başlıklar çerçevesinde değerlendirmeler yapıyor.

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Cennet Koyu'ndan villa aldı!

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük ultra lüks bir projeden 760 metrekarelik villa aldı. Çiftin bu villaya 18 milyon TL ödediği öğrenildi.

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kahrıman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Çetin Kahrıman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Candan Erçetin Villa Haberi

Candan Erçetin Villa

Ancak çevreye olan duyarlılığıyla bilinen sanatçı klimasını küresel ısınmaya neden olmayan, hiçbir gaz çıkarmadan soğutan klimalardan seçti. 


Ekosisteme tahribat vermemeye çalıştığını söyleyen Candan Erçetin bu klimaya tam 100 bin lira ödedi.


Okan...