20 / 05 / 2024

Caner Gayrimenkul

Caner Gayrimenkul

Caner Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Erdoğan Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sarıyer, Pınar Mahallesi, Kılıç Sokak' ta kuruldu.

Gayrimenkul sektörüne dijital reklam etkisi: Rekabette avantaj sağlıyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO)Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner, emlak sektöründe doğru sosyal medya kullanımının rekabette önemli avantaj sağladığını söyledi.

Prodar İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodar İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Caner Dinçer tarafından kuruldu.

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de Ayhan Aslan, Orhan Aslan, Bayram Yusuf Aslan, Gökalp Aslan ve Yusuf Caner Aslan ortaklığında kuruldu.

Öz Prestij Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Prestij Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tülek, Ömer Caner ve Rafer Caner ortaklığında kuruldu.

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Aydoğdu tarafından kuruldu.

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Öngören ve Cüneyt Öngören ortaklığında kuruldu.

3c Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

3c Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Yazıcıoğlu tarafından kuruldu.

Caner Erkin'den Demand Gayrimenkul’e dava!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul’un sahibi iş adamı Atalay Demirbaş'ın kendini dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık, Erkin’den mağduriyetini kanıtlaması gerektiğini isteyerek, dosyayı kapattı.

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Kerasus Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kerasus Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Henden tarafından kuruldu.

Menesse Gayrimenkul Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menesse Gayrimenkul Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Ablak, Mahmut Ulger ve Yasin Şarlı tarafından kuruldu.

Osman Balcı ve Caner Boyacı Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Osman Balcı ve Caner Boyacı kendi istekleri ile bağımsız yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Caner Erkin'in gayrimenkullerine el konulması için açılan dava reddedildi!

Geçen yıl boşanan Caner Erkin ve Asena Atalay arasında sular durulmuyor. Atalay Erkin'in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını istedi. Mahkeme, davayı reddetti.

Caner Gayrimenkul Haberi

Caner Gayrimenkul

Caner Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Erdoğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sarıyer, Pınar Mahallesi, Kılıç Sokak'ta kuruldu. 


Caner Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ilgili tüm mevzuata riayet etmek ve ilgili mercilerden izin almak suretiyle Şirketin maksadı; Her türlü gayrimenkul alım satım,kiralama ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktır. Şirket bu amaçlarını gerçekleştirebilmek için aşağıdaki konularda faaliyette bulunabilir: a. Amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gerekli olan taahhüt, proje mühendislik, danışmanlık ve organizasyon faaliyetlerinde bulunabilir; b. Şirket faaliyeti için gerekli olan makineleri, yedek parçaları, ekipman ve araçları alıp satabilir, ithal ve ihraç edebilir; c. Şirket, faaliyet amacını gerçekleştirmek için piyasa araştırması yapabilir, uluslararası organizasyonlara hizmet sağlayabilir ve bu organizasyonlarla işbirliğinde bulunup sözleşme akdedebilir, ülke içinde...