03 / 05 / 2024

Canik Başarı Üniversitesi devredildi mi

Canik Başarı Üniversitesi devredildi mi

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne devredilen Canik Başarı Üniversitesi, tamamlanan hukuki sürecin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne devredildi.

Demet Akkuzu'dan mülakatlarda başarılı olabilmenin ipuçları!

FU Gayrimenkul’un IK Yöneticisi Demet Tansuğ Akkuzu, Kırklareli Üniversitesi ‘TrakyaKAriyer Projesi’ kapsamında gençlerle buluştu. Gençlere FU’nun iş kollarını anlatan Akkuzu, mülakatlarda başarılı olabilmenin ipuçlarını da anlattı.

Samsun Canik Başarı Üniversitesi'nin devir işlemleri tamamlandı!

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne devredilen Canik Başarı Üniversitesi, tamamlanan hukuki sürecin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne devredildi.

Samsunspor'a modern tesis tasarlanacak!

Canik Başarı Üniversitesi Mimarlık öğrencileri Samsunspor tesislerinin bulunduğu alanda, mimari proje dersi kapsamında, yeni bir spor tesisi tasarlamak için kolları sıvadı.

Canik Başarı Üniversitesi'nde mimar adayları projelerini sundu!

Samsun Canik Başarı Üniversitesi’nde mimar ve iç mimar adayları farklı konularda hazırladıkları projelerini jüri önünde sundu. Mimarlık bölümü birinci sınıf öğrencileri dönem başından bu yana pek çok mimarlık kavramı ile tanıştı.

Samsun Canik BAŞARISEM Merkezi yeni binasına taşındı!

Canik Başarı Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi BAŞARISEM 30'a yakın amfi, kütüphane ve sunum odaları bulunan bulvardaki yeni binasında eğitim vermeye devam edecek.

Eski binaları onarmak yeni bir iş kulvarı!

Canik Başarı Üniversitesi’nde iç mimarlık öğrencileri ile bir araya gelen İç Mimar Hasan Akkuş, eski binaları estetik ve kurallar çerçevesinde onarmanın mimarlar için yeni bir iş kulvarı olduğunu söyledi.

Fikret Evci, Canik Başarı Üniversitesi'nde kentsel dönüşümü anlattı!

İSTANBUL'da Fener ve Balat semtlerinin rehabilitasyonunu başlatan Doç. Dr. Fikret Evci, Canik Başarı Üniversitesi'nde katıldığı söyleşide mimarlık öğrencilerine kentsel dönüşümün evrelerini anlattı.

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

Kentsel dönüşüm emsal artışıyla başarılabilir!

Bursa'da Uludağ Üniversitesi ve İnşaat Burada Dergisi'nin ortaklaşa düzenlediği 2. Bursa İnşaat Zirvesi'nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşümün imar planlarında emsallerin yükseltilmesiyle başarılabileceğini söyledi.

Enerji Verimliliği projesi başarı hikayesi oldu!

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meltem Şengün Ucal' ın hazırladığı projesi, UNDP'nın internet sitesinde Türkçe, İngilizce, İspanyolca ve Fransızca başarı hikayesi olarak yayınlandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Ali Dumankaya'ya Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü'nü verdi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ‘Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Barbaros Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirildi...

Hilmi Işıkören ''Başarı ve Motivasyon Semineri'' 10 Mayıs'ta!

İstanbul Aydın Üniversitesi' nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da gerçekleştirilecek...

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı!

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı. Termo Teknik’in Logic Kombi satış ve hizmet kampanyasında başarılı olan 53 Logic bayisi, St. Petersburg’ta başarı kutlaması yaptı.

Canik Başarı Üniversitesi devredildi mi Haberi

Canik Başarı Üniversitesi devredildi mi

FETÖ soruşturması kapsamında devlet tarafından kapatılan Canik Başarı Üniversitesi önce Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne devredildi.


Hukuki süreç sonrasında Canik Başarı Üniversitesi’ne giden OMÜ yetkilileri, üniversiteyi Milli Emlak görevlilerinden devraldı. Güvenliği İl Emniyet Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen Canik Başarı Üniversitesi hukuki sürecinden tamamlanmasının ardından OMÜ güvenlik görevlilerine devredildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Canik Başarı Üniversitesi Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne devredilmişti. Hukuki sürecin ardından Canik Başarı Üniversitesi Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne devredildi. Bundan sonra Canik Başarı Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin bir kampüsü olarak öğrencilerimize hizmet vermeye devam edecek." dedi.


Tramvay...