10 / 05 / 2024

canik belediyesi binası

canik belediyesi binası

Samsun'da Canik Belediyesi'nin Türk bayrağını simgeleyen yeni hizmet binası, açılış için gün sayıyor...

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun Canik Belediyesi, 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor.

Canik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

Canik Belediyesi'nden 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Canik Belediyesi, Merkez Yenimahalle'deki 2 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

canik belediyesi binası Haberi

canik belediyesi binası

     Samsun'da Canik Belediyesi'nin Türk bayrağını simgeleyen yeni hizmet binası dikkati çekiyor. 

     Büyük oranda tamamlanan ve açılış için gün sayan bina, giriş kapısı, meydanı, hilal ve yıldızı ile kente mimari açıdan farklılık getiriyor. 

     AK Partili Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun'un kurtuluş şehri olduğunu hatırlatarak, yeni hizmet binasının projesinin bu unsura dayandığını söyledi. 

     Yeni hizmet binasının, geçmişi, bugünü ve geleceği ifade ettiğini anlatan Genç, "Geçmiş önemlidir, çünkü kökleri olmayanın geleceği yoktur. Dolayısıyla hizmet binamızın girişine bu şehrin köklü Selçuklu şehri olduğunu hatırlatan büyük bir giriş kapısı yaptık. Binanın mimarisi de bugüne aittir ve ay-yıldız ise hep geleceği ifade eder" dedi. 

     

     -"Ay-yıldızlı en büyük hizmet binası"- 

     

   ...