05 / 07 / 2024

canik belediyesi projesi

canik belediyesi projesi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Artık belediyelerimizin çok farklı vizyonlar ortaya koyan, farklı ufukları kendisine hedef seçen bir anlayışla yola devam etmesi kaçınılmazdır. Biz vizyon belediyeciliği yapıyoruz." dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

TOKİ'den Samsun Canik'te 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ Samsun Canik 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Canik'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Canik'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Canik sosyal konut projesi... 

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun Canik Belediyesi, 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor.

TOKİ Samsun Canik 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik 2019 projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Samsun Canik TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik projesinde yer alan 4 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

canik belediyesi projesi Haberi

canik belediyesi projesi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Artık belediyelerimizin çok farklı vizyonlar ortaya koyan, farklı ufukları kendisine hedef seçen bir anlayışla yola devam etmesi kaçınılmazdır. Biz vizyon belediyeciliği yapıyoruz. Çünkü belediyelerimizin yapacağı her hizmet vatandaşımızın refahı üzerinde doğrudan etki yapmaktadır" dedi.


Canik Belediyesi ile Kardeş Şehir olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Değirmenlik Belediyesi’nden gelen misafirler, gezinin ikinci gününde Canik’i gezdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makamında ağırladığı Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işıtal ile eşi Ayşe Işıtal ve Meclis Üyeleri, ay-yıldızlı yeni hizmet binasını gezdi. Misafirlerine hizmet binası ve sahip olduğu teknolojik donanımlar hakkında bilgi veren Başkan Genç, "Bundan sonra belediyelerimizin gideceği hedef vizyon belediyeciliğidir. Canik Belediyesi olarak Türkiye’ye örnek olacak bir ’Vizyon Belediyeciliği’ uyguluyoruz" diye konuştu.


Canik Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan sunumda konuşan...