09 / 05 / 2024

canik belediyesi toki

canik belediyesi toki

Yeni mahalle, dönüşüm için imar planını bekliyor Canik Belediye Başkan Yardımcısı İleri, Yeni mahalle'de kentsel dönüşüm çalışması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayının beklendiğini söyledi...

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun Canik Belediyesi, 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor.

Canik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

Canik Belediyesi'nden 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Canik Belediyesi, Merkez Yenimahalle'deki 2 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Samsun Canik'te 30.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek..

canik belediyesi toki Haberi

canik belediyesi toki


Canik Belediye Başkan Yardımcısı Seyit İleri, Canik ilçesi Yeni Mahalle'de yaklaşık 70 dönüm büyüklüğündeki arazide uygulanmaya başlanan kentsel dönüşüm çalışması için hazırlanan imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayını beklediğini açıkladı. 


Canik Belediye Başkan Yardımcısı Seyit İleri, Yeni Mahalle de 70 dönüm arazi üzerinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Söz konusu arazinin içerisinde yanındaki toprak sahalan ile birlikte 19 Mayıs Stadyumu ve Hurdacılar Sitesi'nin bulunduğunu söyleyen ileri, "Söz konusu bölgenin bir kısmı ile ilgili olarak Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaşma yapıldı, bazı yerlerle ilgili olarak da kamulaştırma işlemleri yapılıyor. Bölgenin dönüşümü için hazırlanan imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay bekliyor." dedi. 



İtirazlar değerlendiriliyor.


Söz konusu kentsel dönüşüm planı için hazırlanan imar planına Yeni Mahalle Muhtarlığı ile Samsun...