15 / 05 / 2024

canik belediyesinin yeni hizmet binası

canik belediyesinin yeni hizmet binası

Canik Belediyesi'nin ay yıldızlı yeni çalışma binası geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı...

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Canik kentsel dönüşümle yeni bir şehir haline dönüştü!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitimden kültüre, ticaretten kentsel dönüşüme kadar birçok alanda en hızlı gelişen ilçenin Canik olduğunu ve 15 yılda adeta yepyeni bir şehir haline dönüştüğünü söyledi.

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Samsun Canik'te 30.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek..

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi dükkanlarında sona gelindi!  

Gölcük Belediyesinin en prestijli yatırımları arasında yer alan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Canik'e 3 milyar liralık yatırım yapıldı!

Son 13 yılda ilçeye kazandırdığı 3 milyar liralık yatırımla 6 bin 500 kişiye iş kapısı açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni projeleriyle ilçeyi Türkiye'nin gözbebeği haline getirdi.

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bakan Kılıç'a temeli atılan hizmet binası hakkında bilgi verdi.

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

canik belediyesinin yeni hizmet binası Haberi

canik belediyesinin yeni hizmet binası


Samsun Canik Belediyesi'nin ay ve yıldız şeklinde tasarlanan yeni hizmet binası hizmete girdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç belediye binasının şekli itibari ile çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade...