17 / 05 / 2024

canik yeni mahallede kaç ev yıkıldı

canik yeni mahallede kaç ev yıkıldı

Canik Belediyesi, Yeni Mahalle dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kentsel dönüşüm kapsamında toplam 80.5 dönüm alanda kamulaştırma işlemleri tamamlanan 130 bina yıkıldı.

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Küçükçekmece'ye yeni kentsel dönüşüm planı!

Küçükçekmece'deki Fatih Mahallesi'nin yeni kentsel dönüşüm planları düzenlendi. 3. derece arkeolojik sit alanı olan ve riskli alan ilan edilen mahallede daha önce iptal edilmiş plandaki inşaat alanı azaltıldı.

Canik kentsel dönüşümle yeni bir şehir haline dönüştü!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitimden kültüre, ticaretten kentsel dönüşüme kadar birçok alanda en hızlı gelişen ilçenin Canik olduğunu ve 15 yılda adeta yepyeni bir şehir haline dönüştüğünü söyledi.

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Yeni Havalimanı arsa fiyatlarını uçuracak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 3 gün kala havalimanına yakın olan 8 mahallede de heyecan tavan yaptı. bugün 700 TL olan metrekare birim fiyatlarının ise açılışın ardından yüzde 30 artışla bin TL'ye kadar çıkabileceği ifade ediliyor.

Samsun Canik'te 30.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek..

 Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde 771 konut teslim edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mamak Belediyesi işbirliği ile 11 etap ve 14 mahallede uygulanan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 771 konut kura ile sahiplerine teslim edildi. 

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Canik'e 3 milyar liralık yatırım yapıldı!

Son 13 yılda ilçeye kazandırdığı 3 milyar liralık yatırımla 6 bin 500 kişiye iş kapısı açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni projeleriyle ilçeyi Türkiye'nin gözbebeği haline getirdi.

Gebze Sultanorhon yeni imar bekliyor!

Gebze Sultanorhan Mahallesi'nde çarpık yapılaşmanın artması vatandaşları rahatsız ediyor. Bu mahallede yaşayan vatandaşlar yeni imar planının olmamasına tepki gösteriyor.

Kırklareli İstasyon Mahallesi yeni yüzüyle göz kamaştırıyor!

Kırklareli'nin yükselen yüzü İstasyon Mahallesi'ndeki yapılar, görenlerin gözünü kamaştırıyor. Hemen her gün bir yeni inşaatın daha başladığı mahallede lüksün ve konforun sınırları her geçen gün daha fazla zorlanıyor.

Beylikdüzü'ne 4 yeni park geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın dinlenebileceği, keyifli zaman geçirebileceği alanları arttırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 mahallede 4 adet yeni parkın yapımına iki parkın da revizesine başladı.

canik yeni mahallede kaç ev yıkıldı Haberi

canik yeni mahallede kaç ev yıkıldı

Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle’de 80,5 dönüm alanda modern bir yaşam alanı inşa edilecek. Canik Belediyesi, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan 2 bin 688 konutluk Kuzey Yıldızı’nın ardından Yeni Mahalle’yi de dönüştürmeyi ve modern bir yaşam alanına kavuşturmayı planlıyor. Binaların yıkımının tamamlanmasının ardından projeye uygulamaya geçecek.


130 BİNA YIKILDI

Yeni Mahalle’de Canik Belediyesi tarafından yürütülen kamulaştırma çalışmaları kapsamında söz konusu alandaki 285 bina ve dükkandan 172’si kamulaştırıldı. Kamulaştırma işlemleri tamamlanan 130 binanın yıkımı gerçekleştirilirken, 113 binanın ise kamulaştırma işlemi devam ediyor. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen kamulaştırma ve yıkım işlemlerinin bitmesinin ardından TOKİ tarafından Emlak Konut aracılığıyla proje çalışmalarına başlanacak.


“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK PROJE”

Her yönüyle gelişmiş, yaşanabilir bir şehir inşa...