18 / 05 / 2024

canikte yıkımlar sürüyor

canikte yıkımlar sürüyor

2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden en çok etkilenen yerlerin başında gelen ve özellikle dere kenarında yapılmış evlerin büyük zarar gördüğü Gazi Osmanpaşa Mahallesi'ndeki riskli yapılar Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor.

İstanbul Adliyelerinde kira davaları ne kadar sürüyor? Anlaşamayan ev sahiplerine ve kiracılara büyük şok!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan yüzde 25 zam sınırı ve tahliye talepli anlaşmazlıklar mahkemeleri de kilitlemiş durumda. Peki İstanbul Adliyelerinde kira davaları ne kadar sürüyor? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

Bina yıkımlarında 'asbest' tehlikesi!

Bina yıkımları sırasında toz dumanı ile ortaya çıkan asbest, ölümcül risk taşıyor. Peki asbestten nasıl korunmalı? Hangi önlemler alınmalı? İşte detaylar...

Rize Belediye Blokları yıkılıyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen Belediye Blokları'nın yıkımı sürüyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında bazı yapılar yıkılıyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yıkılmasına karar verilen 168 bağımsız bölümün yer aldığı 5 bloktan oluşan yapıların yıkımı sürüyor.

Bitlis'te yıkımlar başlıyor! 

Bitlis’e yapılan projeler ve yatırımlarla ilgili açıklama yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımların bir ay içerisinde başlayacağını dile getirdi. 

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları altında imara uygun olmadığı tespit edilen yapıların yıkımı sürüyor.

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor. 

canikte yıkımlar sürüyor Haberi

canikte yıkımlar sürüyor

2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden en çok etkilenen yerlerin başında gelen ve özellikle dere kenarında yapılmış evlerin büyük zarar gördüğü Gazi Osmanpaşa Mahallesi'ndeki riskli yapılar Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor. Bakanlar Kurulunca riskli alan ilan edilen bölgede ilk olarak sel sırasında zarar gören ve o günden buyana tinerciler ve fuhuş yapan bazı kişiler tarafından kullanıldığı için çevre sakinlerinin şikayetçi olduğu, güvenlik riski oluşturan binalar acilliği  nedeniyle kamulaştırılan hak sahiplerine paraları ödendi. Dere yatağı kenarındaki bu binalar yıkıldıktan sonra taşkın sınırları dışında olan ancak kentsel dönüşüm alanı ilan edilen alanda da Kentsel Dönüşüm Projesi doğrultusunda çalışma yapılarak bu binalarda yıkılacak ve yerine yeni binalar yapılarak hak sahiplerine verilecek. 


Posta...