18 / 07 / 2024

Çankaya Belediyesi Aşıkpaşa Pazaryeri açılışı

Çankaya Belediyesi Aşıkpaşa Pazaryeri açılışı

Çankaya Belediyesi Aşıkpaşa Pazaryeri'ni tamamlayarak hizmete açtı. Yeni açılan Aşıkpaşa Pazaryeri ile birlikte Çankaya sınırları içerisindeki pazar yeri sayısı 21'e ulaştı.

Belediye, Ankara’nın kalbinde 8 adet arsayı satışa çıkardı

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın kalbinde toplam 8 adet arsayı satışa çıkardı. 7 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak arsalar için kapalı teklif usulü uygulanacak. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Metrobüs durağında 75 gün sürecek çalışma bugün başladı...

İstanbul’un yoğun metrobüs istasyonlarından birisi olan Yenibosna’da yaya üst geçidi inşasının başlayacağı açıklandı. Buna göre yapılan açıklamada, yeni üst geçidin inşasının 75 gün süreceği duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Çankaya'daki Açelya Apartmanı makaslama yöntemiyle yıkılıyor! 

Ankara Çankaya'ya bağlı İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta bulunan ve çökme riski bulunan Açelya Apartmanı makaslama yöntemi ile yıkılıyor. 

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

Çankaya Belediyesi Aşıkpaşa Pazaryeri açılışı Haberi

Çankaya Belediyesi Aşıkpaşa Pazaryeri açılışı

Çankaya Belediyesi Aşıkpaşa Pazaryeri'ni tamamlayarak hizmete açtı. Yeni açılan Aşıkpaşa Pazaryeri ile birlikte Çankaya sınırları içerisindeki pazar yeri sayısı 21'e ulaştı. 



3 bin 800 metrekarelik bir büyüklüğe sahip olan Aşıkpaşa Pazaryeri Çankaya Belediyesi'nce çok amaçlı kullanıma uygun olarak tasarlandı. İçerisindeki muhtarlık binası, zabıta noktası, yürüyüş ve koşu yolu, basketbol sahası, su havuzu gibi tesisleriyle bölge halkına çok yönlü hizmet verecek olan pazar yerinin küçük bir kent meydanı olarak da işlev görmesi amaçlanıyor.Pazar günleri kurulacak olan pazar yerinde 119 pazar esnafı kurdukları tezgahlarla vatandaşlara yiyecekten giyime çok değişik alanlarda hizmet sunacak.Yeni açılan pazar yerinden Aşıkpaşa Mahallesinin yanı sıra Boztepe, Bademlidere ve Türközü sakinleri de...