05 / 05 / 2024

çankaya cemevi açılışı 01.03.2014

çankaya cemevi açılışı 01.03.2014

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'nin 1 Mart 2014 tarihinde saat 15.00’de açılacağını bildirdi...

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çankaya'daki Açelya Apartmanı makaslama yöntemiyle yıkılıyor! 

Ankara Çankaya'ya bağlı İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta bulunan ve çökme riski bulunan Açelya Apartmanı makaslama yöntemi ile yıkılıyor. 

Çankaya'da 27.2 milyon TL'ye icradan satılık müştemilatlı ağaçlı arsa!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi 28048 ada 8 parselde yer alan 5 bin 424 metrekarelik müştemilatlı ağaçlı arsayı 27 milyon 152 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Emlak Konut Çankaya Öncebeci yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çankaya Öncebeci yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Çankaya Karakusunlar yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Çankaya Karakusunlar yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO Çankaya Gaziosmanpaşa Mahallesi değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Çankaya Gaziosmanpaşa Mahallesi değerleme raporu yayınlandı.

Çankaya Muammer Aksoy Parkı 21 Ekim’de açılıyor!

Üç ayda 27 eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi, art arda açılışları gerçekleştiriyor. Belediye, Dikmen Malazgirt Mahallesi’nde inşa ettiği Muammer Aksoy Parkı'nı 21 Ekim’de açıyor.

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Altınordu'nun ilk cemevi açılıyor!

Altınordu ilçesinin ilk ve tek cemevi olma özelliğini taşıyan, Nizamettin Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi açılışa hazır hale geldi.

Çankaya Halk Sağlığı Merkezi açıldı!

Çankaya Belediyesi’nin birinci basamak sağlık hizmetlerini ücretsiz vereceği Çankaya Halk Sağlığı Merkez i’nin açılışı CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyhan Erdoğdu ve Veli Ağbaba'nın katılımıyla gerçekleşti...

Ankara'nın ilk AVM'si yeniden açılıyor!

Ankara'da Çankaya Köşkü'nün hemen altında yer alan ve uzun süredir kapalı olan şehrin ilk AVM'si Atakule, yeniden açılıyor. Atakule'de, kule kısmı korunurken, mağazaların yer aldığı kısım ise yıkılmış durumda...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki yeni binanın resmi açılışı Ekim'de yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’nü değil, AOÇ’deki yeni binayı kullanacağını açıklaması tartışmayı da beraberinde getirdi. Henüz bazı bölümlerinde inşaat süren binanın resmi açılışını ekimde Erdoğan yapacak

çankaya cemevi açılışı 01.03.2014 Haberi

çankaya cemevi açılışı 01.03.2014


Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'nin 1 Mart 2014 tarihinde saat 15.00’de açılacağını bildirdi.


Başkan Tanık, yapımı aralıksız süren Cemevini Çankayalıların hizmetine sunmaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek, “Bir arada yaşama kültürünün önemli sembollerinden biri olacak Cemevini hızla bitme noktasına getiren emekçi dostlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Alevi yurttaşlar ihtiyaç duydukları tüm etkinlikleri burada rahatlıkla gerçekleştirebilecek” dedi.


Bütün inançlara saygılı olduklarını vurgulayan Başkan Tanık, tüm ibadethanelerin temizliklerini, bakım ve onarım işlerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Sıhhiye çok katlı otoparkı içinde ve Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası altında iki ayrı mescidi hizmete açtık. Ramazan aylarında vatandaşlarımızı incitmemek için gerekli özeni göstererek evlere servis iftar yemeği uygulaması...