22 / 07 / 2024

Çankaya çevre yatırımlatı

Çankaya çevre yatırımlatı

Çankaya Belediyesi, “Belediyeler İçin Yeni Bir Model Yaratma – Yerel Düzeyde Enerji Verimliliğine Dair Katılımcı Bir Metot Geliştirme” başlıklı projesiyle, uluslararası eğitim ve işbirliği programına dâhil oldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

İstanbul depremi, konut yatırımcısının rotasını değiştirdi!

Beklenen İstanbul depremi konut yatırımcısını çevre illere yönlendirdi. Bu kapsamda Kocaeli öne planda yer alıyor. 

Bakanlık tek tek açıkladı, hesaplara tam tamına 3.500 TL yatırıldı! Bu parayı mutlaka alın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tek tek açıkladı, hesaplara tam tamına 3.500 TL yatırıldı... Bu parayı mutlaka alın...

Yatırımcılar elinizi çabuk tutun! KDV’siz Muş'ta 19 arsa 57 bin TL’den satışta! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber de Muş'tan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından il merkezindeki 19 arsa 57 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın! İşte detaylar…

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere müjde! Milli Emlak o ilde arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! O ilde konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

Milli Emlak Safranbolu'da 121 bin liraya dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Çeşme Mahallesi'ndeki dükkanı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çankaya çevre yatırımlatı Haberi

Çankaya çevre yatırımlatı

Türkiye’den 20 belediyenin başvurduğu programda Çankaya Belediyesi’nin projesi, seçilen iki projeden biri oldu.


İmzaladığı Başkanlar Sözleşmesi’yle (Covenant of Mayors), 2020 yılına kadar ilçedeki karbondioksit salınımını yüzde 25 oranında düşürmeyi taahhüt eden Çankaya Belediyesi, enerji verimliliği konusunda da ciddi hazırlıklar yapıyor.


İsveç Uluslararası Yerel Demokrasi Merkezi (ICLD) ile İsveç Yerel Yönetimler ve Bölgeler Birliği (SALAR) tarafından oluşturulan uluslararası eğitim programına dâhil olan Çankaya Belediyesi, proje hazırlayarak programa başvuran 20 Türk belediyesi arasından kabul edilen iki belediyeden biri oldu.


Geniş uluslararası iletişim ağları kurmayı hedefleyen program, stratejik öneme haiz bilginin ve yerel yönetim çalışanları arasında yeterliliğin artırılması için altı başlıkta eğitim verilmesini öngörüyor. Programın “SymbioCity Yaklaşımıyla Yerel Demokrasinin Etkinleştirilmesi ve Kapsamlı Kentsel Planlama Eğitim Programı” başlığına davet edilen Çankaya Belediyesi, “Belediyeler İçin Yeni Bir...