26 / 07 / 2024

çankaya emek mahallesi

çankaya emek mahallesi

Çankaya bulunan Emek'te eski binaların yıkılıp, yerine yenilerinin dikilmeye başlamasıyla birlikle bir takım sorunlar da baş göstermeye başladı. Emek sakinleri; iş makineleri, kamyonların yanı sıra hafriyat sorunuyla da karşı karşıya kalmaya başladılar.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Emek Mahallesi, 188 parselin bir kısmı ve 1897 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Emek Mahallesi, 224 ada, 6 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Milli Emlak'tan 74 bin liraya imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:05'te yapılacak.

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi’nde yaşayan 70 hak sahibi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Çankaya 50. Yıl Mahallesi'nin sakinleri gecekondular için 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Ankara'da 2.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya İlkbakar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 2 milyon 881 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Emek Mahallesi, 349 ada, 5, 6 parseller ile 1890 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Emlak Konut Nevşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Emek Mahallesi' nde yer alan 2 Adet Parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Nevşehir Emek değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Merkez Emek mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

çankaya emek mahallesi Haberi

çankaya emek mahallesi

Çankaya bulunan Emek Ankara'nın en güzide, nezih semtlerini başında geliyor. Ağırlıklı olarak orta yaş ve yaşlıların yaşadığı Emek'te, son zamanlarda Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamına giren eski, dayanıksız binaların yenilenme işlemine başlandı. Eski binaların yıkılıp, yerine yenilerinin dikilmeye başlamasıyla birlikle bir takım sorunlar da baş göstermeye başladı. Emek sakinleri; iş makineleri, kamyonların yanı sıra hafriyat sorunuyla da karşı karşıya kalmaya başladılar. 


Kentsel Dönüşüm Yasası ile birlikte gecekondu mahallelerinin yanı sıra dayanıksız, eski binaların dönüşümüne de başlanmıştı. İnşaat firmaları, müteahhitler eski binaların dönüşümünü yaparken özellikle yüksek gelir elde edecekleri, vatandaşlar tarafından talebin yüksek olduğu yerleri seçiyorlar. 

Ankara'da bu tamına uyan yerlerden biride Emek Mahallesi oluyor. 

Oldukça eski bir mahalle olan Emek Mahallesi, son zamanlarda inşaat firmalarının gözde yerlerinden biri haline geldi. İlginin artmasıyla birlikte...